Last news in Fakti

12 Юли, 2011 09:14 2 469 0

500 кубиков Piaggio MP3 Touring

Мото-скутерът Piaggio MP3 Touring получава обновление с 500 кубиков мотори и „Спортен” или „Бизнес” в допълнение. Все още MP3 Touring ни изглежда като много странен модел, но качествата на безопасността, стабилността и комфорта при каране като при туристически мотор успяха да продадат над 100,000 бройки из цял свят (даже видяхме един на мото събора в Дупница).

Стиловите подобрения на MP3 Touring вклчват изцяло нова слюда, с по-добро предпазване и регулируеми три позиции. Изпозлва се нова „airflow” технология за по-комфортно каране. В предницата виждаме също няколко промени, като новите дръжки например, сребърен завършек на гумите и седлаката.

Двигателната гама е разширена, за да предложи по-богат избор. MP3 Touring до сега се намираше в размери 300 и 400 кубика, а сега с новата 500 кубикова версия, приложенията на модела се увеличават. Мощността на MP3 Touring е 40 кн.с. при 7,250 обр/мин и 44Nm въртящ момент при 5,500 обр/мин. „Спортаната” версия има няколко състезателни характеристики като алуминиеви стъпенки, сребърен шев на седалката и огледала за задно виждане с нова форма.

Бизнес пакетът е по-елегантен, а цветовете са от перлено бяло през бронзово до сиво. Седалката е кaфява с дръжки за втори пасажер.

300 кубиковата версия на Piaggio MP3 Touring е на цена от 6,190 евра, 400-те кубика идват на цена от 7,400 евро, а 500 кубиковия вариант ще е наличен от септември. Бизнес пакетът ще е на цена от 7,600 евро, а спортната вресия – 7,500 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА