Last news in Fakti

22 Април, 2021 11:40 5 504 1

Крадци отмъкнаха коли за четвърт милион долара от автокъща (ВИДЕО)

  • крадци-
  • коли-
  • автокъща

Апашите разбили офиса и взели ключовете за пет автомобила

Крадци отмъкнаха коли за четвърт милион долара от автокъща (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Група крадци са откраднали 5 автомобила на стойност от около 250 хиляди долара. Инцидентът се е случил в автокъща в Мичиган, а действията на бандитите са запечатани от охранителните камери.

Крадците първо са разбили офиса, където са се намирали ключовете за петте автомобила и са ги отмъкнали. Единствената пречка, която оставала пред тях е паркираните по-евтини автомобили, които блокирали луксозните коли. Те бързо били разбити и апашите просто отключили и запалили автомобилите с чиито ключове се сдобили минути по-рано.

Според информацията откраднатите коли са Mercedes-AMG S63 Convertible, Cadilac Escalade и три различни Dodge Challenger. Полицията работи по случая, но от компанията се оплакват, че и преди са били обект на интерес от страна на крадци. Вижте видеото.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SH BG

    5 0 Отговор
    Почти колкото обира на инкасото от вчера... :::)))

    Ово е стандарт...!!!

    Надминаваме ги хамериканците...!!!

    Ха, ха, ха... :::)))