Last news in Fakti

21 Април, 2021 13:42 4 669 33

Десетки коли осъмнаха с надупчени гуми в София

  • спукани гуми-
  • гуми-
  • коли

Това се случва на улица „Йордан Йовков” в квартал „Стрелбище”

Десетки коли осъмнаха с надупчени гуми в София - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Десетки автомобили на улици в София са с надупчени гуми. Това се случва на улица „Йордан Йовков” в квартал „Стрелбище”. Проблемът не е от вчера. За подобни случаи потърпевшите сигнализират още от декември.

„В събота на обяд паркирах тук колата си. Когато дойдох в неделя видях, че гумата ми е спукана. Смених я, но по-късно през деня видях, че още 4-5 коли са със спукани гуми. Подадох сигнал и в районното, и на 112”, разказва в ефира на Нова телевизия Богомил.

„Сутринта намерих колата си с две спукани гуми. Напомпахме ги с идеята, че са спаднали. Изминах 200-300 м и чак тогава осъзнах, че те всъщност са спукани”, казва Дейвид.

„Това ми се случва вече два пъти – единият беше преди около година, вторият път – в края на март. Определено има някой, който го прави умишлено”, допълва Мария.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    30 18 Отговор
    Ако са били паркирани на тротоара - ЗАСЛУЖЕНО...

    Коментиран от #6

  • 2 Баш Батка

    12 14 Отговор
    Така е като тея пришълци не могат да паркират.
  • 3 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    25 3 Отговор
    Ако са били паркирани нормално -
    дано го намерят и да има строшени ръчички...
  • 4 Аноним

    6 3 Отговор
    В младост 4 ще осъмнат за боя новодомците
  • 5 Иван Грозни

    19 3 Отговор
    А може де платен цървул от бизнеса с гуми по сервизите. Нищо чудно на близо да има такъв сервиз или магазин.
  • 6 Гост

    32 3 Отговор

    До коментар #1 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Когато не си купувал гумите, нямаш право да ги пукаш! Това следва да е престъпление по НК за увреждане на чужда собственост! Ако не ти харесва кой как е паркирал - има си органи за принудително отсраняване, обаждаш се и си решаваш проблема!

    Коментиран от #8, #11

  • 7 Лисици

    16 1 Отговор
    Не е от паркиране...Карат с 10 годишни гуми не купуват от кварталния бандит-монопол шефа, гумара на сервиза и чикииката играе през нощта. Като се изсипат след 2 дни 20 автомобила за нови гуми при въпросния тарикат ,ще изкара заплатите за. 2 месеца на подчинените, инак за какво да го правят. Ние път нямаме вие заради паркиране., Не бе народе мафия, като ти тегли ножа отстрани и я нареже трябва нова нали с фитил ни става хаха
  • 8 Хаха

    16 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Кварталния гумар в радиус от 3кмра на напуканите гуми него питайте.
  • 9 Наму

    9 6 Отговор
    Някой пука гумите на коли, които не са със софийска регистрация...
  • 10 ^^^^

    11 4 Отговор
    Идеално Начи , докато не ги сменят не може се приберат по родните си места, поредното доказателство да отидат до най близката гумарна да си купят нови
  • 11 Еми обърни се това към органите сега

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Да те видим, спукана гума или кондом

    Коментиран от #13

  • 12 Ха ха ха

    6 0 Отговор
    олио да ги попари !
  • 13 Варналия

    6 15 Отговор

    До коментар #11 от "Еми обърни се това към органите сега":

    Остави го тоя, във Варна е същият проблем паркирват си курниците по пешеходните тротоари и човек трябва да върви по шосето и същият такъв с колата си когато кара надува клаксона да му направиш път и ти трябва да му правиш път като се навираш между паркираните коли по тротоара. На човек му писва аз примерно зимата когато е тъмно и мрачно рано сутрин когато отивам на работа и трябва да заобикалам и маневрирам между такива тарикати паркирали по тротоарите най културно си изваждам ключовете в ръкава и минавайки до колата правя една хубава черта с ключа от край до край по боята а ако е по закътано местенцето се блъскам в огледалото и то пада така трябва да се действа срещу такива.

    Коментиран от #14, #15, #16, #26

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Варна

    13 3 Отговор

    До коментар #13 от "Варналия":

    Евала, градски, ама....ний местните тука не сме такива хора бе. Вярно е, има такива, дето карат курници, ама има и такива, дето го играят "намазани филии." Сега разбирам КОЙ драска по колите ни и чупи страничните огледала по тъмно в града ни- прояви малко разбиране де. Недей прави повече така, че някой ранобуден комшия току-виж те зърне и ще хванеш автобуса, преди да е спрял на спирката. Разбирам огорчението ти, но все пак.....
  • 16 Ха ха ха

    11 4 Отговор

    До коментар #13 от "Варналия":

    Мишо Илиев, радвай се, че някой от собствениците не те е видял/сбарал ! Това са действия на комплексиран човек, който се бунтува тихичко и се изживява като Рамбо във фантазиите си ! Нали си мъж, направи забележка, сигнализирай съответните органи, защото иначе рискуваш някой да ти пръсне киферицата някъде (приятелски съвет) ! : ))))
  • 17 иди

    12 2 Отговор
    Преди 2г хванах един пред блока,през ноща да ми драска колата,виковете му изкараха още хора от блока,и беше допълнително допребит.Полицията като дойде го вкара с шутове в патрулката,а аз написах обяснение и повече не ме е търсил никой.

    Коментиран от #21

  • 18 Варналия

    4 10 Отговор
    До тъпите коментари на 15 и 16, разбиратели не се притеснявайте за мене не ме е истрах от никой и от нищо няма как да се съобразявам с такива боклуци като вас.😂😉😂

    Коментиран от #20

  • 19 Нели

    5 1 Отговор
    Всевъзможни варианти изчетох. Тогава се сетих за филма на Чарли Чаплин "Хлапето". Гладни са автомонтьорите и пращат някой да ги пука, а после ги поправят. Много просто!
  • 20 Ха ха ха

    8 1 Отговор

    До коментар #18 от "Варналия":

    ама ти, освен че си мишленце си и неграмотен бе .... ахахаха ! Онзи горе помни и не забравя ! Ще ти се връща тъпкано някой ден с лихвите, кирливец такъв : )))))

    Коментиран от #23

  • 21 Варналия

    3 6 Отговор

    До коментар #17 от "иди":

    А това в кой филм става?????😂😂😂 Явно си го хванал за драскалото и затова е викал от кеф човека. Преди години на един такъв дето беше паркирал пред входа на блока до стълбището най културно в 00:03 през ноща от междустълбищните прозорци му пуснах една плочка на тавана на шофьорското място и тя проби тавана и се намести на седалката и от тогава никои вече не паркирваше пред входа.

    Коментиран от #22

  • 22 Ха ха ха

    9 2 Отговор

    До коментар #21 от "Варналия":

    палячо, да не си писател !? Гледам си майстор на дългия и къс разказ ... ахахахахаха ! Такъв бой ще ти теглят някой ден, че като видиш паркирала кола и ще получаваш паник атаки : ))))

    Коментиран от #24

  • 23 Варналия

    2 8 Отговор

    До коментар #20 от "Ха ха ха":

    Неграмотника си ти, явно и ти си някой дебил дето си паркирва курника по тротоарите. А по въпроса за мишленцето дай да се видим отворко и да разберем кой кой е мухльо.

    Коментиран от #25, #27

  • 24 Варналиа

    3 5 Отговор

    До коментар #22 от "Ха ха ха":

    Ами де късмет де, чакам ги. А ти явно си някой боклук?
  • 25 Ха ха ха

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "Варналия":

    да не опръцкаш слиповете, мИши илиев ? Нито посещам смешния ти град, но ако желаеш може да обменим координати и да се извиняваш много и да душиш манекена .... капиш !?
  • 26 Мара Мичковица

    10 4 Отговор

    До коментар #13 от "Варналия":

    Ти какъв помияр си....Долна душичка, че не съм те набарал на момента, да има да оплакваш раздраният си анален химен и да си броиш зъбките докато ги събираш от асфалта със счупените си пръсти, АХХХ!!!!!!!
  • 27 ККК

    9 1 Отговор

    До коментар #23 от "Варналия":

    Ти си мyxльo, това си личи и без среща!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Тони

    5 0 Отговор
    Какво му се връзвате на тоз , не виждате ли че ви провокира , хвърлял плочки , пробили колата ХАХАХАХАХХА Приказки от 1001 нощ...тези а колелцата ги е страх да пръцнат вие им се връзвате
  • 30 Чапа е прав за бегето

    6 1 Отговор
    България е идиотско място ... това е прокълнато място, населено с проклети хора",
  • 31 Софиянец

    11 0 Отговор
    И в моя квартал преди време спукаха гумите на 20-на коли. Кварталния гумаджия намери пред обекта бутилка с бензин със залепена бележка какво ще му се случи следващия път, ако се продължава с пукането на гуми. От тогава никой не е пукал гуми.
    Лошото е, че на полицията не й дреме, а каското не покрива щети по гуми. А някои хора имат гуми за 2000 лв.
  • 32 Децата на хората са

    2 0 Отговор
    Наркомани, и алкохолици
  • 33 ФЕН

    1 0 Отговор
    Това е провокация от ГЕРБ те загубиха в този район и сега наказват хората , че са ги изгонили ! Заканите на Мафията ще зачестят за съжаление...