Last news in Fakti

21 Юли, 2011 10:21 1 768 1

Роси остава с Ducati и през следващия сезон 2012 г.

Валентино Роси остава с Ducati за следващия сезон на MotoGP 2012г. Въпреки непрекъснатите трудности, които има с новия си мотоциклет Ducati.

Това заяви Роси, след Гран при на Германия на Заксенринг, където той остана на обидното девето място / най - лошия му резултат за този сезон/.

" Ще остана ли с Ducati през 2012г.? Ще отговоря така: Мисля, че да! Това е моят лигичен избор. - каза известният италиански пилот.
Напомняме ви, че Роси подписа двугодишен договор с Ducati за сезон 2011 и 2012, но с уговорката, че окончателното решение за втората година ще се вземе окончателно от Роси, което му дава карт-бланш, ако той не успее да се сработи.

" Имам голямо желание да карам, в противен случай щях да си остана вкъщи. Миналата година, тук на Заксенринг дойдох на патерици, а рамото буквално се разпадаше, но въпреки това показах време 1:22, това беше времето и на победителят днес. Не мисля, че изведнъж съм се превърнал в идиот." - каза Валентино.
Сега, след девет етапа от шампионата 2011г. Роси е на четвърто място във временното класиране с 98 точки, след Стоунър, Лоренцо и Довициозо. До момента пилотът няма нито една победа с Ducati.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Grey

    4 3 Отговор
    Играч.