Last news in Fakti

29 Септември, 2021 11:40 8 507 7

Supra направена в чест на Пол Уокър комбинира две от поколенията на модела

  • toyota-
  • supra-
  • пол уолкър-
  • бързи и яростни

Купето е с бял цвят, джанти BBS и голям спойлер в задната част 

Supra направена в чест на Пол Уокър комбинира две от поколенията на модела - 1
Снимки: Safari

Един от главните герои в поредицата „Бързи и Яростни“ Пол Уокър бе голям фен на автомобилите и ще бъде запомнен с думите си „Ако някой ден скоростта ме убие, не плачете, защото в този момент аз ще се усмихвам.“. Именно по такъв начин той си отиде от този свят преди близо 8 години, но освен с участията си в различни продукции, Уокър ще бъде запомнен и с автомобилната си колекция.

Както във филма, така и в реалния живот, Пол е изключителен фен на японските машини и като такъв през годините в гаража му могат да се открият различни Toyota Supra Mk4. Последната от тях е бяла на цвят с тъмно сиви джанти BBS LM с полиран борд и култовото за модела голямо задно крило. Ако сте гледали седма част от поредицата "Бързи и Яростни", то може да я откриете в последната сцена на филма.

Supra направена в чест на Пол Уокър комбинира две от поколенията на модела

Именно такава е и колата сглобена от Tom’s Racing и Safari на базата на следващото поколение Mk5. Двата екипа са обединили сили, за да направят белият автомобил който виждате на снимките със специфичните отличителни елементи от Supra-та на Уокър.

Освен сивите джанти и големият спойлер, Supra-та се е сдобила и с ново регулируемо окачване, а софтуерни промени са увеличили мощността на 3.0-литровия редови шестак до 420 конски сили. Производителите казват, че ще направят три броя от лимитирания модел, като поръчките ще започнат на 31 октомври.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сектант

    24 0 Отговор
    кога минаха 8 години егати
  • 3 антрашпиц

    21 0 Отговор
    Макар и да си усмихнат,почивай в мир ,Браян Оконър...
  • 4 васик атанасова

    14 1 Отговор
    КОЛАТА Е БРУТАЛНА ВИДИЯХ Е ВЪВ ВАРНА НА МОРСКА ГАРА
    ПОЛ УОКЪР Е ИДОЛ ЗА ХИЛЯДИ МЛАДИ И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ
    КАКТО ДЖЕЙМС ДИЙН
  • 5 vasik atanasova

    11 1 Отговор
    МОЖЕ И ДА Е ПРИТЕЖАВАЛ ЯПОНСКИ КОЛИ
    НО ЛЮБИМАТА МУ БЕШЕ ПОРШЕ ГТ

    Коментиран от #6

  • 6 бруталния

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "vasik atanasova":

    аз пак харесвам лаферарии!
  • 7 alex

    0 1 Отговор
    Хубаво ама и да беше със стария напомпан 2jz....сега какво BMW z4 в шушляк на Toyota....и колите не са това което бяха... До някъде Нисан си държат на имиджа, ще възраждат RB 26 за новия GTR