23 Октомври, 2021 13:00 5 512 16

Новият SUV на Alfa Romeo ще се забави … отново

  • alfa romeo-
  • tonale-
  • полупроводници

Tonale най-вероятно няма да дебютира в началото на следващата година

Новият SUV на Alfa Romeo ще се забави … отново - 1

Alfa Romeo Tonale дебютира за първи път в концептуална форма преди малко повече от две години, като втория кросоувър в гамата на марката, позициониран под Stelvio. По план той трябваше да дебютира още в средата на тази година, но това и не се случи.

Новият SUV на Alfa Romeo ще се забави … отново

Причината за това бе решение на новия изпълнителен директор на марката, който не бе доволен от представянето на plug-in хибридната версия и това измести дебюта на серийния модел за началото на 2022 година. Сега нови разкрития показват, че това също може да не се случи.

Новият SUV на Alfa Romeo ще се забави … отново

Според информация на Mopar Insiders, Tonale няма да бъде показан през първите три месеца на следващата година, а причината за това е недостигът на чипове в световен мащаб. Alfa Romeo не е единствения автомобилен производител страдащ от това в момента, а както най-вероятно ви е известно, това засяга почти всички марки в световен мащаб.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    41 7 Отговор
    Ще доживея ли модата да се смени и пак да се върнат аналоговите уреди? Искрено се надявам. Има някакво много специално излъчване от уредите със стрелки, а не лъчение :-) Имам алергия към всякакъв вид излишно сложени и светещи светлинки и много се кефя, когато се кача в някоя от моите ретро колици. Пълна свобода: стрелки, простор, въздух, никакви виртуални бутони не те напрягат.. Нищо излишно! Може би точно това е красотата - когато няма нищо излишно. И точно затова красотата е тънката линия между грозното, невзрачното и излишното.

    Коментиран от #3, #4, #12

  • 2 Пилот на Ферари

    24 2 Отговор
    Хич не изглежда зле .

    Коментиран от #6

  • 3 Край

    11 30 Отговор

    До коментар #1 от "Голям Слон":

    аналоговите уреди ще се върнат като се върне телефона с шайба и телевизора с кинескоп и стайна антена. Могат да се върнат след ядрена война и рестарт на живота на земята.
    Няма да го доживееш.

    Коментиран от #5, #9

  • 4 На връщане от

    31 2 Отговор

    До коментар #1 от "Голям Слон":

    морето настигнах една "Варшава" беше някъде край Търговище. Направена ,човека явно се беше постарал.Е ,че истински автомобил! Караше я някакво младо момче и се кефеше.

    Коментиран от #8

  • 5 Ама те ги има и днес бе Ганьо

    22 5 Отговор

    До коментар #3 от "Край":

    Ти си гледай джендърските колици и не давай акъл
  • 6 тнт

    2 9 Отговор

    До коментар #2 от "Пилот на Ферари":

    Прилича ми малко на капсулата на Мъск!
  • 7 Той

    10 1 Отговор
    Ще и правим силовата инсталация в Ямбол. В момента се подготвя проекта поръчва се оборудване. Трябвало е да се прави другаде, но го прехвърлиха в България. До сега правихме двата джипа Ренегат и Компас и скоро започваме и Тонале
  • 8 факт

    4 21 Отговор

    До коментар #4 от "На връщане от":

    трябваше да му кажеш да внимава да не се блъска че защитеността му в този бок лук е малко повече от на велосипед.
  • 9 Голям Слон

    16 4 Отговор

    До коментар #3 от "Край":

    Интересно съждение, базирано на нулев житейски опит. Моторола преди години диктуваха модата в мобилните технологии. Не съм сигурен дали те въвехода сгъваемите телефони, но те със сигурност правиха най-тънките и елегантни модели от всичко, което имаше на пазара. И май модата се връща, а? Не зная на кого е приятно в джоба да има нещо с размерите на керемида. Аз не съм от тях. Имам вкъщи едно ректро крайно стъпало и пред. На вилата имам два моноблока с пред. И двете системи са по на 40 години. Изглежда като чисто нови и свирят по начин, по който "обаждат" системи по 30-40.000 лева: без кабелите и озвучителните тела :-) Не че това вкъщи не е струвало 8000 долара някога, като ново. С едни огромни стрелки и звук, който няма да остави безразличен и най-закоравелия мп3 манияк. Всичко е въпрос на време и желание от страна на големите корпорации. На мен обаче всичката тая шарения ми идва вече в повече.

    Коментиран от #10

  • 10 Komapak

    10 2 Отговор

    До коментар #9 от "Голям Слон":

    Който е измислил mp3 флрмата е за разстрел. Фен съм на Bose.
  • 11 0000

    7 2 Отговор
    Връщайте всичко на жила,маркучи и релета и да се свършва
  • 12 Потурко

    2 11 Отговор

    До коментар #1 от "Голям Слон":

    Ако всички люде бяха такива "Визионери" като Големия Слон сега може би щяхме да сме в каменната ера! Опазил ни Бог! Светът стремително върви напред и нагоре без да чака разни носталгици и романтици Слава Богу!

    Коментиран от #13, #15, #16

  • 13 Голям Слон

    15 3 Отговор

    До коментар #12 от "Потурко":

    Потурко, знаеш ли защо класическата музика се нарича класическа? А защо определени автомобили са вече класика? Знаеш ли какво е класическа поезия? Съмнявам се. Ти си просто поредният консуматор, който е готов да захапе всичко онова, което някой му подаде. Не виждам смисъл да ти обяснявам колко съвременен съм всъщност. Не си дорасъл още. Няма да ме разбереш. Не те упреквам. И аз бях такъв.
  • 14 Хайл

    2 4 Отговор
    Ганьов галин тесларев,на теслата пикапа или камиона кога ще тръгнат 🤣🤣🤣🤣 на 36 май
  • 15 Хайл

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "Потурко":

    Ганев има да чакаш да се измъкнеш от каменната ера щом не виждаш реалната картина-ЕЛЕКТРИЧКИТЕ СА МЪРТВО РОДЕНИ,а ти си плямпай
  • 16 никой

    5 3 Отговор

    До коментар #12 от "Потурко":

    Зверски напредък...Ако смяташ таблета вместо класическо табло за напредък си много спрял , но всичко е въпрос на вкус казало кучето и се облизало под опашката .