Last news in Fakti

16 Януари, 2022 13:00 5 852 6

Какво ново при Subaru

  • subaru
Какво ново при Subaru - 1

Subaru представr два нови концептуални модела на автомобилния салон Tokyo Auto Salon Токио, 14 януари 2022 г. - Subaru Corporation и нейното дъщерно дружество за моторни спортове, Subaru Tecnica International Inc. (STI), разкриха два електрически концептуални модела, STI E-RA CONCEPT и SOLTERRA STI CONCEPT, на Tokyo Auto Salon 2022, който се провежда от 14 до 16 януари в конгресния център Makuhari Messe.

STI E-RA CONCEPT

Това е концептуален модел на електрическата състезателна кола STI E-RA, която се разработва като част от проекта STI E-RA CHALLENGE PROJECT за развиване на моторните спортове в близко бъдеще от страна на STI, с цел експериментиране с нови технологии в света на моторните спортове за въглеродно неутралната ера.

SOLTERRA STI CONCEPT

Този автомобил се базира на изцяло електрическия SUV Solterra, който направи своя световен дебют през ноември 2021 г. Снабден със спойлер на покрива, черешово червени странични прагове и други специални модификации, които отличават външния му дизайн, моделът подсилва превъзходната динамика на шофиране на Subaru .


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Чукча писател, а не читател.

    7 1 Отговор
    Колко пъти ще ни информирате за едно и също

    https://fakti.bg/avto/645070-novo-subaru-s-nad-1000-konski-sili

    Тази статия е от вчера.
  • 3 така е

    13 5 Отговор
    Субару фалира.Новите модели са варианти на Тойота-собственик на Субару.Нито дума не се споменава за фирмата-майка.Само за фирмата-дъщеря.Правеха добри модели,но и самоцелни недомислени решения.Сега вече ще може да се има доверие на инженерните решения на Тойота.
  • 4 Komapak

    7 1 Отговор
    Тия откъде имат чипове? 🤔
  • 5 Отряд К 19

    8 1 Отговор
    И какво удоволствие ще е да караш състезателна кола електричка -автомат??? Не е ли да я поизцедиш малко,да чуеш оня звук на v8.
  • 6 Гражданина

    4 5 Отговор
    Повечето хора ги нареждат заради дизайна и по-точно заради тези пластмасови калници, които ги има и при новия WRX. На мен пък ми харесват и смятам, че новия WRX е супер готина мъжка кола