Last news in Fakti

7 Март, 2022 11:20 5 112 10

Напук на Европа: Огромен пикап RAM с V8 и 1013 конски сили (ВИДЕО)

  • пикап-
  • ram-
  • trx-
  • dodge-
  • hennessey

Преработеният RAM 1500 TRX се е превърнал в „хиперпикап“

Напук на Европа: Огромен пикап RAM с V8 и 1013 конски сили (ВИДЕО) - 1

Докато в автомобилните фенове в Европа все още заспиват трудно от мисълта за това, че големите 8-цилиндрови двигатели изчезват все по-бързо от картата на автомобилния свят, американците с бензин в кръвта нямат този проблем. Поредното доказателство за това идва от тунинг студиото Hennessey, което показа собствена версия на пикапа RAM 1500 TRX.

Напук на Европа: Огромен пикап RAM с V8 и 1013 конски сили (ВИДЕО)

Огромният по европейските стандарти пикап носи името Mammoth 1000 и се отличава с атрактивна визия и мощност, подхождаща повече на суперкола. Бензиновият 6.2-литров V8 е оборудван със суперчарджър и може да се похвали с мощност от 1012 конски сили. Те са достатъчни за ускорение от 0 до 100км/ч за малко над 3 секунди и време от 11.4 секунди на класическата драг дистанция от 402 метра.

Напук на Европа: Огромен пикап RAM с V8 и 1013 конски сили (ВИДЕО)

От специалната серия на пикапа ще бъдат произведени едва 200 броя. Външно може да ги отличите с по-големите гуми, преработеното окачване, различни брони и допълнителни светлини.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Октопус

    6 17 Отговор
    Веднага след пускането ще може да се види в музея с парните машини!

    Коментиран от #10

  • 2 Студопор

    30 5 Отговор
    Никой ли не е разбрал още, че американците си правят каквото си искат - без значение дали е добро или лошо, и никой нищо не може или не иска да им каже? Всички ще се откажем от бензинови и дизелови двигатели, да може банките да имат повече гориво за своите чудовища. Никой не трябва да води война и да пращането сили на други места, защото това е "пряка агресия", "тероризъм" и "чудовищно", но когато го прави чичо Сам - това е война за мир (???) и е напълно оправдано.
    Постоянно издават книги как да отслабнем, да ядем здравословно и да сме сегашни и вегетарианци, но иди им кажи да затворят Макдоналдс и КФС... Само с полу-фабрикати се тъпчат и да 200 кила.
    Ако живеехме на нормална планета с нормални хора, сега щяха да санкционират производителите на този пикап, защото замърсява околната среда и влияе на климата, а тези неща са общи, не само на Америка.
  • 3 Сарая

    11 0 Отговор
    Дали ще може на газово ?

    Коментиран от #5

  • 4 Komapak

    12 2 Отговор
    Най важното за един пикап е колко ускорява😂😂😂😂😂

    Коментиран от #6

  • 5 haha

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Сарая":

    Не може, защото двигателят е от Hellcat моделите на Dodge, които са с директно впъръскване. 🙂
  • 6 haha

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Komapak":

    Защо да не е. Представи си заставаш с някоя бърза кола на светофара и изведнъж те "изяжда" 3-тонен пикап. 😅😅
  • 7 Офф

    12 7 Отговор
    USA глупостите нямат край! Що е то пикап? Товарно подобие на газка, служещо за чесане на егото на возещ се самоединичен задник!
  • 8 селтак

    15 2 Отговор
    То краварите не беха ли радетели за по ниски въглеродни емисии? Както и да е машината е брутална! Евро джендърите да лапат близалката!!! Мъжкарска машина,па евро джендърите да карат Ford Ka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #9

  • 9 haha

    11 2 Отговор

    До коментар #8 от "селтак":

    Не са радетели, защото не подписват споразумението за климата, както и китайчетата. Само европейските джндари натискат за това.
  • 10 Приятел

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Октопус":

    Секцията за джендър прахусмукачки на 4 колела е другаде. Влез си в джендърнята и не се занимавай да пишеш лбгт46пола простотии в секцията за мъжете. Айде, със здраве!