Last news in Fakti

15 Март, 2022 16:35 4 208 16

Subaru разкри защо няма да има нова Impreza STI

  • subaru-
  • impreza-
  • wrx-
  • sti

Настоящото поколение ще остане единствено с WRX версия

Subaru разкри защо няма да има нова Impreza STI - 1

Ако случайно сте пропуснали новината, която ви споделихме в събота, Subaru няма да покаже STI версия на настоящото поколение Impreza. От компанията потвърдиха информацията и дадоха малко повече подробности за това какво точно да очакват феновете и какво стои зад проваления дебют на новото STI.

Subaru разкри защо няма да има нова Impreza STI

Говорител на Subaru заяви пред Road & Track, че разработката и производството на подобна версия на WRX просто няма да си струва, взимайки под вниманието късия живот, който модела ще има. От марката се позоваха на бързо променящите се регулации, които могат да изиграят лоша шега за новия модел. Както по-рано днес ви споделихме, Nissan спря да продава GT-R в няколко европейски страни именно поради тази причина.

Subaru разкри защо няма да има нова Impreza STI

От Subaru все пак не отхвърлят възможността за появата на нова STI версия, дори напротив. От компанията заявяват, че вече разглеждат различни възможности за следващото поколение, които включват електрификация или дори изцяло електрическа версия. Ако съдим по живота на последните поколения Impreza WRX и STI, то новият модел ще се появи някъде около 2030 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирил

    8 27 Отговор
    А бе кой ти кара Субару...
  • 2 Карах 4 месеца,

    10 14 Отговор
    Subaru legacy и на равно без "зор " счупи вала на едната глава! Верно не беше ново ,но обслужено напълно с мъркащ приятно двигател,но и до сега не съм карал нови коли ,не ми се е и чупел никога двигател на немски ,френски,японски коли! Докато на Subaru ей така ,без видима причина и симптом- Умря😮
  • 3 gost

    15 8 Отговор
    Първите коментари са.... без коментар. Имал субару и се счупило ей така. Аз имах субару и си бях доволен. Жалко от тези промени и еко регулации, страдат феновете на бързите коли. Засъжаление, това ни чака.

    Коментиран от #4, #11

  • 4 Смех

    12 15 Отговор

    До коментар #3 от "gost":

    кое му е бързото на субару
  • 5 Qwerty

    9 1 Отговор
    Я сложете 500 коня и 5 години пълна гаранция! Не ще го купуват, ами и синовете си ще записват за ред! Липсата на конкуренция прави немците небрежни!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кристианчо от пандиза

    3 13 Отговор
    Само бмв
  • 8 Антон

    7 6 Отговор
    Няма да има нова, защото няма продажби. Японските производители изостанаха адски много по линия на перформанс колите спрямо европейските конкуренти, за премиумите въобще ги няма.И колкото минуси да слагате и говорите всевъзможни тъпотии, пазара го показва ясно. Постепенно се превръщат в някакви залязващи марки, кретащи на изкуствено дишане. Добре че имат тойота да ги отсрамва в масавите бюджетни коли.

    Коментиран от #9

  • 9 скрии се смешник

    5 5 Отговор

    До коментар #8 от "Антон":

    То ФВ не е залязваща марка на пушилници а те са най-големият производител в германия и европа

    Коментиран от #10

  • 10 Антон

    6 5 Отговор

    До коментар #9 от "скрии се смешник":

    Страшни комплекси ви тресат, кой ти говори за вф. Ставаше дума за азистски коли в статията, както и в коментара ми.
    Тъй като започваш за фолксвагена, би ло дал аналози и преки конкуренти на следните автомобили, които да отида и купя от представителство на някоя японска марка в момента сега? Японски автомобил в класа на шкода октавия илисуперб, да е 4х4, автомат, пасат 4х4 автоматик, ауди рс 6 , порше панамера , кой си избреш от моделите на бентли, нещо като лабо урус. За Бугати няма да говорим защото това е кола от друг свят. Да знам, и японците правят коли - еднодневки, нискобюджетни тънки ламарини за безлични и непретенциозни хора

    Коментиран от #14

  • 11 Subaru Impreza WRX 2.5T 230

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "gost":

    Същото от надписа по-горе стои пред мен... 2008-ма година гори по литър на 2-3 хил км и то нормално каране, без сериозна стъпка...после ТФСИ-тата били масларки...

    Коментиран от #12

  • 12 gost

    5 5 Отговор

    До коментар #11 от "Subaru Impreza WRX 2.5T 230":

    Карайте си ТъФъСъ И-та и не ги поглеждайте японските коли, те не стават.
  • 13 type-R

    6 2 Отговор
    Отвратителни бъбреци при БМВ, спиране на Nissan GT-R за Евробия, сега и Субару спира култовите си модели.Ооо, става "все по-добре"! Вервайте ми! Скоро ще плащате данък за колелото, освен ако не е "електрическо" защото за да го карате ще трябва да ядете повече!
  • 14 факт

    5 4 Отговор

    До коментар #10 от "Антон":

    шкода супърб и пасат коли ли са спорд теб никакви продажби затова и ги спират от производство а Бугяти нямам думи безсмислена марка с краден двг от Ламбо.
  • 15 защото боксера е

    2 3 Отговор
    неудачен заради гравитацията и след всяко субару се носи миризма на неизгорял бензин .най смотаната японска кола е тази марка

    Коментиран от #16

  • 16 Знайко

    8 2 Отговор

    До коментар #15 от "защото боксера е":

    еми не е така- ела да ми видиш ауспуха на H6-цата 208 коня, че е керемидка. Там където другите си счупват колите, с Субарчо може да спукаш гума. И някой правилно бе написал по горе.....къде са тези 4х4 коли, които имат 10 еърбега, ABS, VDC, VDC OFF, POWER бутон, темпомат който си сменя сам предавките, двоен шибидах с люк, кожа, подгрев на седалка, гръб, огладала,задно, предно и задни странични, климатик, изцяло електрическа седалка на шофьора, две стойки за кафе опред и отзад, отделение за мобилен, гумирани подове на всички секции за да не ти дрънка нищо и т.н и т.н???? В12 2002 купена преди 5 години за 5000 лв???? Къде ги тез Пасати, аудита и мерседеси и ако ги намерите ,елате да ми покажете как слизате и се изкачвате на плажа на хижа Черноморец. Незнайковци , знаещи само компексарските лъжи на други незнайковци, опитващи се да докажат с лъжи , че не са се набутали, купувайки си най-"изгодните" боклуци на света! Ако не бяхте писали под Субару тема щяхте да си спестите захранката. Пишете си под темите за германските кенефи, дето маншона на скоростния лост на втората година е обелен и прилича на мръсен парцал!