Last news in Fakti

10 Май, 2022 14:07 2 412 4

Новото BMW M2 изглежда интересно дори и с камуфлаж

  • bmw-
  • m2-
  • 2 series

Производството започва до края на тази година

Новото BMW M2 изглежда интересно дори и с камуфлаж - 1

Изглежда феновете на BMW ще имат едни от най-вълнуващите месеци до края на годината след като М Performance дивизията на марката загатна за появата на нов интересен модел. В акаунта на BMWM в Instagram бяха споделени два кадъра на следващото поколение BMW M2.

Макар и покрит с камуфлаж, моделът изглежда като умалена версия на М4. Джантите са идентични с тези на по-голямото купе, а зад тях виждаме и големи спирачки. В сравнение със стандартната 2 Series, новото М2 ще се отличава с брони с по-агресивна визия, значително по-широки калници, както и малък спойлер върху задния капак.

Новото BMW M2 изглежда интересно дори и с камуфлаж

Очаква се под капака да работи 3.0-литров бензинов шестак с непотвърдена за момента мощност. Според слуховете, М2-ката ще генерира 450 конски сили и ще се предлага ексклузивно със задно предаване и механична трансмисия. От BMW все още не споемнават точна дата за премиерата на модела, но знаем, че производството ще започне до края на годината.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еми Да

    9 3 Отговор
    Хубава кола
  • 2 Притежател

    6 1 Отговор
    А вие какво предпочитате- БМВ М2 или Сивик тайп Р от съседната статия?
  • 3 сектант

    0 1 Отговор
    факти да ви стана аз редактор - ще пиша само за Дачия нях нях
  • 4 дидами

    1 0 Отговор
    много красива и истинска кола,макар че не съм фен на БМВ...просто немога да си го позволя за поддръжка .А този модел съм сигурен че ще струва над 90000 евро .