Last news in Fakti

11 Май, 2022 15:09 1 680 7

Собственик на Tesla призна, че е излъгал за проблем свързан със спирачките на автомобила

  • tesla-
  • инцидент-
  • спирачки-
  • проблем

Мъжът се извини и разкри повече за инцидента

Собственик на Tesla призна, че е излъгал за проблем свързан със спирачките на автомобила - 1
Снимка: Shutterstock

Може би си спомняте автомобилното изложение в Китай, където жена дори се качи върху Tesla и протестира заради това, че спирачките на колата ѝ са отказали. Това отключи недоволството и на други клиенти на марката, които също започнаха да разпространяват подобни новини за проблеми със спирачките.

Изглежда, обаче, не всички тези твърдения са били верни. Един от най-популярните случаи от август месец 2020 година се оказа лъжа. За това призна лично собственикът и шофьор на колата по време на инцидента – господин Чен.

Той призна, че е излъгал за това, че спирачките му не са сработили при катастрофата и е натиснал педала на газта, вместо този на спирачката. Чен казва, че се е притеснил след инцидента и е решил да излъже и да злепостави Tesla в различни интервюта и публикации.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илън

    9 1 Отговор
    Сега ще го ядеш…
  • 2 омъскаряване

    9 6 Отговор
    Каква "благословия" получи сектанта Чен от "свети" Илон за да приеме отново "праваотоковата" вяра и да се презъкълне в своето Божество?

    Коментиран от #3

  • 3 Само питам

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "омъскаряване":

    А собственик на Чук ?
  • 4 Гост

    6 2 Отговор
    Този Чен са го купили от Теслъ да каже че е излъгал.

    Коментиран от #5

  • 5 Знам че така ще кажете

    8 5 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Само че Тесла ги изчака и ги подкара по домова книга. Разката им фамилиите с дела, защото много лесно се доказва чрез логовете, че точно преди инцидента е бил натиснат педала на газта, а не този на спирачките.

    Освен това много лесно се доказва дали спирачките работят или не. Онази която скача по автомобилите на изложението така и не пожела да закара автомобила си в доверен сервиз за да докаже че спирачките не работят като Тесла обещаха да и заплатят прегледа?

    Хайде замислете се защо искаш е чисто нов автомобил Тесла, след като е недоволна от първия, че е щяла да изгуби живота си заради неработещи спирачки? А защо не е пожелала да върне първия автомобил, за да го заменят с нов, а е искала да задържи и първия?

    Всъщност се доказа точно обратното. Не Тесла им плаща за да си мълчат, а конкуренцията им е плащала за да вдигат врява.

    Коментиран от #6

  • 6 геноцид

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Знам че така ще кажете":

    Питай тия дето си получиха коли без накладки :))))))))))
  • 7 Какво да ги питам

    1 3 Отговор
    И двамата казаха че автомобилът е спирал нормално и така са обяснили на сервизи на Тесла, но просто е имало стържещ звук от задното колело, на едното от които е пропуснато да се сложи вътрешната накладка .

    И на двата случая са сменяни и дисковете за сметка на Tesla и проблема е бил решен.