3 Юни, 2022 14:55 6 474 6

Toyota показа новата Corolla

  • toyota-
  • corolla-
  • corolla gr

Европейската версия на модела получи фейслифт

Toyota показа новата Corolla - 1

След като по-рано от Toyota показаха обновената Corolla в САЩ, сега дойде редът и на европейския модел. Той получава промени в хибридната система, технологиите в интериора, както и малки промени във визията, които да задържат 12-тото поколение на модела още няколко години на пазара след дебюта му през 2018 година.

Toyota показа новата Corolla

Новата Corolla се предлага единствено като класически хибрид в Европа с петото поколение на японската система, задвижвани от електромотор и 1.8-литров или 2.0-литров бензинов двигател. Мощността им е съответно 140 конски сили и 196 конски сили, което помага за по-бързо ускорение и по-малко вредни емисии.

Toyota показа новата Corolla

Промените в екстериора са малки и включват нов дизайн на предната решетка и светлините за мъгла, нови цветове, както и нов дизайн на алуминиевите джанти. В интериора откриваме нов 12.3-инчов дисплей пред водача и 10.5-инчов дисплей в средата на таблото. Моделът ще пристигне в Европа в първите месеци на 2023 година, когато ще разберем и ценовите промени, ако има такива.

Toyota показа новата Corolla


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    8 34 Отговор
    типично по японски - 20 то поколение мазда 6 с по-големия екран вътре. много обичат глупавите си генерации

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Кошермобил

    32 12 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    И клиентите обичат. Не случайно Тойота е най-скъпата марка в сфета! Конкуренцията и е само за цвят.
  • 3 тъпи немски пенсионери

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Какво стана с оня Пиех дето беше казал ФВ да бие Тойота.Ми умре преди две години а Тойота си е все там на Световният връх.

    Коментиран от #4

  • 4 Хахахахаха

    16 1 Отговор

    До коментар #3 от "тъпи немски пенсионери":

    Как ще ги бият като служебното Кади, купено ново от магазина и карано поне 50% магистрала хвърли амбреажен диск на 60 хиляди, гаранцията не го покрива, водят го консуматив.

    Коментиран от #5

  • 5 Иванов

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хахахахаха":

    Има малка вероятност да си попаднал на дефектен съединител, но за да се износи диска на 60 000 - вината е на задкормилното устройство. Примери във всяка посока - много. В старата фирма , имахме служебна шкода фабия, като си тръгвах, беше на 360 000 км с оригинален съединител. Караше се само извън града. Нема как да изнисиш съединител за 60 000 , АКО КАРАШ НОРМАЛНО. Виж , ако е някоя женичка и паркира по 5 минути на полусъединител - възможно е.

    Коментиран от #6

  • 6 БМВ

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Иванов":

    Има как ,все пак това е от ваг групата.