9 Юни, 2022 08:33 2 839 4

BMW разкри кой ще е последният М модел с ДВГ

  • bmw-
  • m2-
  • m performance-
  • m-
  • m3-
  • m4

Новината дойде лично от шефа на спортната дивизия

BMW разкри кой ще е последният М модел с ДВГ  - 1

Изпълнителният директор на BMW M – Франк ван Мийл разкри, че последното BMW M с конвенционален двигател ще бъде показано съвсем скоро. В интервю пред Bimmer Today, той заяви, че новото М2 ще се превърне в последния модел, който ще използва „чист“ бензинов двигател, без електрическа намеса.

BMW разкри кой ще е последният М модел с ДВГ

През изминалата година видяхме концепта XM, който дава началото на електрифицираното бъдеще на М дивизията на BMW, което ще се възползва максимално от това. Следващите модели ще разчитат на различни хибридни технологии, включително 48V стартер-генератор или допълнителни електромотори, превръщайки новите М-ки в plug-in хибриди.

BMW разкри кой ще е последният М модел с ДВГ

Настоящото поколение на М2 е една от любимите машини на много шофьори поради своето поведение, а очакванията са новият модел да подобри още повече тзи слава. В комбинация с последния „чист“ бензинов двигател, то можем да очакваме, че новото М2 ще се превърне в любим и ценен модел в близките години.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    13 0 Отговор
    С краят на двг си замина и немският премиум създаващ усещането за изключителност и превъзходство н апътя.Оня ден гледам Новият Меган електрик и Бмв яй електрик е ми какво да кажа първото 66 бона второто над 200к бона.А разлика няма даце инфотейнмънт системата не Реното беше една от най добрите на салона бърза и адекватна.Та без в8 и в12 двигатели си отива немският премиум кой би дал една камара пари за 4-цилиндрова седма серия или електрическа ем-ка

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 уьяоайж

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Име":

    Не подценявай силата на емблемата. Притегателността на емблемите и логотата за много хора е изключително силна, така че ще си продължат да си продават добре колите, но повече като моден или статусов аксесоар. Все пак вече имат опит в това отношение с Мини.
  • 4 Един

    3 1 Отговор
    Ще бъде жалко за М моделите, защото всеки истински фен купува тая машина не за да пътува просто от точка А до точка Б, а да изпитва истинско удоволствие и първичност от шофирането, което идва от мощен развъртащ се бензинов мотор, ръчна кутия, задно и не на последно място - ниско тегло! При електричката тези неща не са на лице! Жалко!