Last news in Fakti

20 Юли, 2022 14:59 6 468 11

Запознайте се с новия Nissan X-Trail

  • nissan-
  • x-trail-
  • qashqai-
  • juke-
  • rogue

Всъдеходът дебютира в Япония

Запознайте се с новия Nissan X-Trail - 1

След като Nissan обнови най-малкия кросоувър в своята гама Juke, а малко по-късно ново поколение получи и Qashqai, сега японската компания показа новата версия и на най-големия „джип“ в своето портфолио – X-Trail. Всъдеходът дебютира в Япония, но в следващите седмици се очаква той да бъде показан и в Европа, без особени изменения във визията.

Запознайте се с новия Nissan X-Trail

Новият X-Trail споделя обща платформа с Mitsubishi Outlander и се предлага с 1.5-литров бензинов трицилиндров мотор със системата e-Power. От Nissan казват, че това е второто поколение, което може да се похвали с повече сила, плавност и тишина в сравнение с предшественика си. Подобно на Qashqai, тук бензиновият двигател също не е свързан директно към колелата и играе ролята единствено на генератор. X-Trail се предлага, както със задно задвижване, така и с 4х4.

Запознайте се с новия Nissan X-Trail

Визуално новият модел следва дизайнерския език на Qashqai и Juke с разделени на две предни светлини и V-образна предна решетка с новата емблема на Nissan. Задницата е с остри и разчупени форми и с нови по-тънки стопове.

Запознайте се с новия Nissan X-Trail

В интериора откриваме позната конфигурация с два 12.3-инчови дисплея, един в средната част и един пред водача. X-Trail може да се похвали с най-големия багажник в сегмента, както и с опционален трети ред седалки. Екстрите включват голям хед-ъп дисплей, озвучителна система Boseи различни опции за материалите и цветовете на интериора.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зевс

    19 3 Отговор
    Трицилиндров генератор, а системата на задвижване като на дизел-електрически локомотив :) Батерии има ли това и каква е мощността на ел. двигателите не разбрах?
  • 2 Питащ

    9 3 Отговор
    Ще го видим ли в официалните представителства и в Европа? И кога?
  • 3 Иво

    12 11 Отговор
    Дизайна е прекалено лигав за модел от средния SUV-сегмент.
  • 4 унуфрии

    9 9 Отговор
    Тотална ширпотреба са тези коли!
  • 5 ПетЮ

    18 2 Отговор
    За кога да се запознаваме с новия Нисан? Мегдан не остана, ще караме дараците, докато има LPG и после направо възсядаме реактивните совалки за към светлото бъдеще, високотехнолагичното бъдеще, зеленото бъдеще, в което даже и месото е синтетично, като кравите естествено са ликвидирани, че като пръцкали застрашително влошавали атмосферния въздух.
  • 6 .......................

    12 1 Отговор
    Миналата седмица посетих магазина на Нисан . Разгледах Кашкай с 1.3 литров бензинов двигател (не става на газ) . Много приятно съм изненадан от цялостното представяне на колата .Проблема е , че започва от 60 бона , а на лизинг се оскъпява още повече

    Коментиран от #8

  • 7 авто фен

    11 2 Отговор
    Nissan X-Trail си е СУВ и е доста по-красив от Кашкай,който е толкова зализан и тумбест,че чак ме ядосва.
  • 8 Грешиш

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от ".......................":

    За 60бона вече не може да купиш и колиба в Обеля така,че цената не е чак толкова висока.

    Коментиран от #9

  • 9 .......................

    9 2 Отговор

    До коментар #8 от "Грешиш":

    60 бона стартова ! Нали знаеш , че няма и една екстра ! Така, че си е много .
  • 10 ...

    9 1 Отговор
    Нов? От две години го продават в щатите.

    Коментиран от #11

  • 11 Подкрепям

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "...":

    Този модел го представиха преди две години, вече много такива се търкалят по света, само не знам дали някога ще дойдат и в Европа.