Last news in Fakti

4 Август, 2022 13:08 3 798 4

Fiat показа кросоувър в стил BMW X4

  • fiat-
  • pulse-
  • fastback-
  • бразилия

Fastback дебютира в Бразилия

Fiat показа кросоувър в стил BMW X4 - 1

Бразилското подразделение на Fiat представи купеобразен кросоувър в стил BMW X4, който ще се бори с Volkswagen Nivus. Италианският Fastback бе представен близо четири години след като видяхме концепт със същото име. Стилният всъдеход е базиран на платформата MLA и е свързан с Fiat Pulse, който също се предлага единствено в Бразилия.

Fiat показа кросоувър в стил BMW X4

Към момента от Fiat показаха единствено няколко снимки на модела, но характеристиките му вероятно ще бъдат подобни на тези на Pulse, което означава дължина от около 4 метра, височина от около 1.55 метра и ширина от около 1.77 метра. Пространството в интериора и багажният обем вероятно ще са по-малки поради специфичната форма на тавана в името на дизайна.

Fiat показа кросоувър в стил BMW X4

Задвижването се осигурява от 1.0-литров бензинов мотор със 130 конски сили, както и 1.3 литров бензинов двигател със 185 конски сили. Очаква се те да предават въртящия момент единствено към предните колела, а трансмисията да е автоматична с шест предавки.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    20 8 Отговор
    Фиат да спрат с тия експерименти, и да се върнат към малките коли които са им силата. Южна Европа има нужда от евтина кола за хората, стига сте се чудили как да им се харесвате на тия германски, френски и британски "предприемачи" (крадци). Направете кола за хората, да ви запомнят с нещо преди да фалирате - щото 100% ще фалират ако се опитват да се конкурират с вече установени монополии в луксозният джип сектор!
  • 2 Стана

    10 1 Отговор
    Още една Аркана
  • 3 Питащия

    5 0 Отговор
    Май ще има.... НОВА ФИАТКА?!

    БРАВИСИМО!

    🙈🙉🙊
  • 4 Ужас

    2 1 Отговор
    Това е автомобил за Южна Америка. ФИАТ там са № 1 по продажби. Няма да се продава в Европа и няма никаква конкуренция с немските коли.