27 Септември, 2022 19:18 2 405 3

Mercedes качи „Планината“ в електрическия си миниван (СНИМКИ)

  • хафтор бьорнсон-
  • mercedes eqv

Един от най-грамадните мъже в света изглежда си намери автомобил за своите размери

Хафтор Бьорнсон може и да се слави като един от най-грамадните мъже в света, но дори той изглежда може да се събере комфортно в новата серия електрически семейни автомобили на Mercedes - EQV. Исландецът стана част от рекламна кампания на автомобилостроителя в социалните мрежи.

Пробегът с едно зареждане на машината е 350 км., а зареждането от 10% до 80% на зарядна станция с волтаж до 110 kW става за около 45 минути. Капацитетът на батерията е 90 kWh.

В допълнение „Планината“ ще може да се възползва от активен асистент за дистанция DISTRONIC, активен спирачен асистент, 360° камера за паркиране и асистент за пътната лента.

Тук е моментът да припомним, че Бьорнсон е висок 206 см. и в теглото му варира между 130-150 кг., така че сами може да придобиете представа за товарителната способност на новия EQV.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нови върхове

    5 0 Отговор
    "Пробегът с едно зареждане на машината е 350 км., а зареждането от 10% до 80% на зарядна станция с ВОЛТАЖ до 110 kW става за около 45 минути. Капацитетът на батерията е 90 kWh."

    След като сте измерили волтажа във ватове, спокойно можеше да измерите и разстоянието в килограми, а капацитетът на батерията в литри, така и така сте почнали да ни образовате по новата система!
  • 2 Име

    3 0 Отговор
    Що и двете почват с В логично е
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.