Last news in Fakti

30 Септември, 2022 11:34 3 195 3

Nissan Patrol се превърна в пустинен звяр с 650 конски сили

  • manhart-
  • nissan-
  • patrol-
  • тунинг-
  • nismo

Manhart се докосна до японския всъдеход

Nissan Patrol се превърна в пустинен звяр с 650 конски сили - 1

Manhart е тунинг компания, която през годините сме виждали да доработва всякакви автомобили, обикновено от класа на BMW M5, Audi RS3, RS4, Mercedes S-Klasse и други. Този път германците решиха да се докоснат до Близкия Изток и да разширят бизнеса си с един от любимите модели на тамошните жители. Става въпрос за Nissan Patrol и по-конкретно най-върховата му модификация дело на Nismo.

Всъдеходът, който не се продава в Европа може да се похвали с 5.6-литров осмак с атмосферно пълнене и мощност от 434 конски сили и 560 нютон метра в заводски вариант. След намесата на Manhart, тази мощност е повишена до 650 конски сили и 600 нютон метра въртящ момент. Това е постигнато с добавянето на суперчарджър и нова изпускателна система.

За радост на Manhart, всъдеходът идва подходящо оборудван още от завода на Nismo с подобрено окачване дело на Bilstein, както и по-агресивна визия с различни брони и прагове. Все пак от компанията са поставили своите традиционни позлатени елементи около въздуховодите, праговете и задния дифузьор. В допълнение са поставени и 24-цолови джанти, отново в златиста разцветка. Подобна схема с черно и златисто е следвана и в интериора, където е комбинирана кожа и алкантара.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опорка

    9 3 Отговор
    с тия нископрофилни гумета е много далеч от "пустинен звяр"
  • 2 Сектант

    2 18 Отговор
    Дъстара е много по красив и проходим!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.