Last news in Fakti

3 Октомври, 2022 09:46 3 731 4

Полицаи получиха конфискуван Dodge с 1080 конски сили

  • dodge-
  • charger-
  • hellcat-
  • полиция-
  • полицейски автомобил

Колата е хваната в улична гонка

Полицаи получиха конфискуван Dodge с 1080 конски сили - 1

Полицаите в Тексас получиха нова интересна „играчка“ с която да улавят криминално проявените в щата. Властите ще имат на разположение доработен Dodge Challenger SRT Hellcat с мощност от 1080 конски сили. Спортното купе напуска завода с 6.2-литров бензинов осмак със 707 конски сили, но предишният собственик на колата се е постарал тази да се различава.

Колата е била конфискувана през месец април 2021 година, когато собственикът ѝ е бил хванат да шофира с 258км/ч, участвайки в незаконна гонка. Колата е прибрана от властите, а по-късно е преработена в полицейски автомобил. Добавени са всички нужни светлини, отличителни емблеми, както и бял капак и таван.

От полицията казват, че ще използват автомобила и той няма да служи само като рекламно возило, както повечето подобни полицейски коли. Не се споменава какви точно са промените под капака, които да повишат мощността с над 300 конски сили, но вероятно нов чарджър, софтуер и изпускателна система са част от тях.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 1111

    6 3 Отговор
    Така напомпани автомобили не са за ежедневна работа. Ще изпуши бързо бързо при целодневно каране - после ще налеят пари за ремонт, колкото за нова т.е. пак си остава реклама, да не се правят.
  • 3 ⚜️Просветен⚜️

    13 1 Отговор
    Абсолютно неуправляема, балистична ракета! Точно както и подобните, Демон и Екзорсист модели! На едно ЕКСПО на мускулести коли съм се докосвал до тях! Дори да ми подарят такава, бих я продал и сменил с нещо Японско или Европейско!
  • 4 Америка ФК ЕА 🇺🇸💪🗽🦅

    0 5 Отговор
    Затова сме най-великата страна!!! 💪💪💪