Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 17:12 2 687 2

Alpine ще направи 32 коли в чест на Фернандо Алонсо

  • alpine-
  • a110-
  • a110r-
  • фернандо алонсо-
  • formula 1

Всяка от тях ще отбелязва победите на пилота във Formula 1

Alpine ще направи 32 коли в чест на Фернандо Алонсо - 1

По-рано тази седмица Alpine представи наточеното спортно купе A110R, което вдига нивото на стандартното A110, като го прави още по-подходящо за писта благодарение на олекотяване и подобряване на аеродинамиката. Сега френската компания показа още по-специална версия на купето с цена от 148 хиляди евро в родната си страна.

Специалната модификация е направена в чест на Фернандо Алонсо и ще бъде произведена в лимитирана серия от само 32 бройки. По този начин това се превръща в най-скъпата кола в редиците на Renault, а също така и в една от най-редките. Ако следите Formula 1, то вероятно знаете, че Алонсо прекрати взаимоотношенията си с Renault, за да замести Фетел в отбора на Aston Martin.Изглежда, че все пак двете страни са се разделили приятелски и французите са решили да отдадат нужната чест на Алонсо.

По-високата с 43 хиляди евро цена добавя син матов цвят за екстериора на Alpine A110R, както и автограф на Алонсо върху едно от задните стъкла. Същия почерк може да бъде открие и върху седалките, където подписът на Алонсо е бродиран върху облегалките за глава. В интериора може да бъде открита и табелка, която показва серийния номер на колата, както и мотото на Алонсо, намиращо се върху сенниците. То гласи „Има повече от един път до върха на планината.“ .Собствениците получават още и реплика на състезателната каска на пилота, отново придружена с автограф.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тоз

    6 5 Отговор
    Що няма версия Шумахер - нали той ги направи шампиони през 1995г.
  • 2 Ярно Трули

    2 2 Отговор
    Е що го изгониха тогава