Last news in Fakti

28 Октомври, 2022 12:42 2 486 4

Някой да си търси 7-метров Dodge Viper?

  • dodge-
  • viper-
  • лимузина

Лимузината кабриолет се продава за 160 хиляди евро

Интересна лимузина Dodge Viper кабриолет си търси нов собственик след като сегашният изглежда вече не се нуждае от 7-метров кабриолет с място за 10-тина души. Колата е базирана на спортния модел от средата на 90-те години на миналия век, а настоящият ѝ собственик е готов да се раздели с нея за сумата от малко над 160 хиляди евро.

Колата е публикувана в социалната мрежа Facebook, където се споменава още, че под капака не работи заводския V10 с 415 конски сили, а двигател дело на MOPAR с кодовото название 360 Magnum, който генерира 390 конски сили. Собственикът споделя, че това е идеалната кола, ако искате бизнесът ви да бъде забелязан, тъй като е движеща се реклама.

Това не е първия път в който лимузината излиза за продажба, след като преди малко повече от една година тя отново смени собствеността си, като тогава тя бе оценена на 135 хиляди долара или около 136 хиляди евро. Не е изключено настоящият собственик да успее да направи малка печалба от нея с оглед на пазара, който главоломно върви нагоре през последните месеци.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така де...

    5 0 Отговор
    Лудите не хвърчат, а и те по земята ходят! Да видим дали ще се намери следващ.
  • 2 Знаещ

    1 0 Отговор
    Дедо ти Ганьоо дири такава за село,да си кара сеното бе Галинееее.Обади му се:)))
  • 3 Българин

    2 2 Отговор
    Това е грозна кола.
  • 4 Умммм

    5 0 Отговор
    Глуп@к купил тая кола, търси по-голям “умник” от него да му я продаде!