Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 14:07 2 894 2

Lamborghini показа суперколата за офроуд

  • lamborghini-
  • sterrato-
  • huracan-
  • офроуд

Huracan Sterrato ще дебютира напълно в края на месеца

Lamborghini показа суперколата за офроуд - 1

Lamborghini публикува първите официални снимки на суперколата за офроуд – Huracan Sterrato.Модифицираната версия на най-малкото Lamborghini разполага с модифицирано окачване, агресивна визия и подходящи за всякакъв терен гуми. Към момента италианците показаха единствено снимки на колата, а в края на месеца тя ще дебютира по време на изложение в Маями.

Това, което със сигурност можем да отличим, без да знаем официалните характеристики на модела е по-високото окачване, както и гумите, които са специално разработени, заедно с нови джанти. Арките на калниците са получили допълнителни „раздувки“, а върху тавана е монтиран допълнителен въздуховод, който да осигурява свеж въздух за двигателя.

Визията завършва с допълнителни LED светлини и защити на предната и задната броня, както и релси върху покрива за допълнителен багажник и оборудване. Под капака вероятно ще работи 5.2-литровия бензинов V10 с мощност от 640 конски сили и максимален въртящ момент от 600 нютон метра. Тук той ще задвижва и четирите колела, вероятно с модифицирана автоматична трансмисия.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бравос!

    8 0 Отговор
    Красота!!!
  • 2 Силовак

    0 0 Отговор
    няма как да не признаем, че този кошник изгледа супер и мега добре..