Last news in Fakti

17 Януари, 2023 17:38 1 393 4

Corvette вече е хибрид с 655 конски сили

  • chevrolet-
  • corvette-
  • хибрид

Модификацията E-Ray ускорява до 100км/ч за под 3 секунди

Corvette вече е хибрид с 655 конски сили - 1

Преди броени минути Chevrolet представи първата по рода си модификация на Corvette от този тип. След като платформата C8 ни представи мъсълкар със средноразположен двигател, сега новият Corvette вече се предлага с хибридно задвижване и 4х4. Все пак колата запазва бензиновия V8 и може да ускорява до 100км/ч за по-малко от 3 секунди.

Предната ос се задвижва от електромотор със 160 конски сили и 165 нютон метра въртящ момент, който работи съвместно с 1.9кВч батерия. В изцяло електрически режим, колата може да вдигне до 72км/ч. Когато добавим и бензиновия 6.2-литров осмак, мощността се увеличава с 495 конски сили и 637 нютон метра. С обща мощност от 655 конски сили, колата може да измине разстоянието от 402 метра за само 10.5 секунди.

Що се отнася до дизайна, хибридната модификация може да се отличи с различна предна и задна броня и с 9.14см по-широка стойка. Колата пристига серийно с адаптивно окачване, 20-цолови джанти отпред и 21-цолови джанти отзад. Заедно с това се предлагат всички системи за сигурност с които Chevrolet може да се похвали. Продажбите започват през втората половина на 2023 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с магарето

    2 2 Отговор
    чудесна е ще можеш да стигаш бързо до следващата бензиностанция
  • 2 Лично мнение

    10 1 Отговор
    За тези пари не знам дали може да се вземе чисто нова супер кола.Ферари Ламбо,Порше та дори и Нисан са по- скъпи.
  • 3 бай Даньо

    2 4 Отговор
    Ферарито на реднека!
  • 4 Засрамете ся бе

    5 0 Отговор
    Като сложиш до това немските недорязумения гоУф и се чудя как може псевдодръжавата Германция все още да съшествува