20 Февруари, 2023 15:47 1 825 2

Обновеният VW ID.3 пристига на 1 март представяйки нова тенденция (ВИДЕО)

  • vw-
  • volkswagen-
  • id.3-
  • фейслифт-
  • touareg

Електромобилът ще получи минимални промени

Обновеният VW ID.3 пристига на 1 март представяйки нова тенденция (ВИДЕО) - 1

Не е тайна, че Volkswagen разработва фейслифт на ID.3 и това дори вече потвърдено от германците няколко пъти. През изминалата година видяхме скици, които показват как ще изглежда модела при дебюта си, който ще се състои на 1 март. Новината за това идва от профила на компанията в LinkedIn, където бе споделено и кратко видео с елементи от електромобила.

Обновеният VW ID.3 пристига на 1 март представяйки нова тенденция (ВИДЕО)

Едно от нещата които виждаме са обновените стопове, които изглежда, че ще бъдат съпроводени и от нова светеща емблема върху багажника. Ако това се окаже истина, то изглежда от Volkswagen ще въведат нова тенденция при своите модели, след като Touareg може да се похвали със същото лого при фейслифта, който също ще дебютира по-късно тази година.

Останалите промени включват сменени решетки на броните, както и нов интериор с по-големия 12-инчов дисплей на марката, както и изцяло нов софтуер. Именно той е и една от причините ID.3 да получи толкова ранен фейслифт, след като моделът дебютира през септември месец 2019 година.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Люсид

    6 1 Отговор
    С минимални пробмени и почти само вътрешнофирмени продажби ФВ обират незнайно как забогатрлите с мозък от два грама колкото на плъх инвеститори и пречат на инвестициите в други сектори и компании.Германците са вредни за човешкият прогрес.
  • 2 Така е

    5 0 Отговор
    Вчера гледах и не вярвах на ушите си по БГтв. Известна либерална немска медия, беше направила филм за пътуване на двойка, привидно от различен пол, от Германия до Италия с електрически бус на ФВ. Изпитаха много трудности да намерят работещи зарядни станции, с какви карти плащат, мощност на заряд и тн и тн. Закъсняха за хотела. Младежът кършеше ръце и се беше поизнервил. Партньорката беше разочарована. Проблемите бяха почти при всяко зареждане, връщаха се. Въобще изнервена история. Колкото и да е режисирана, все има нещо вярно. От тази медия беше неочаквано. Е имаше хапиенд.