Last news in Fakti

22 Февруари, 2023 11:06 3 208 2

Наточено Mitsubishi Outlander пристига с близо 300 конски сили

  • mitsubishi-
  • ralliart-
  • outlander-
  • phev-
  • lancer

Кросоувърът ще получи означението Ralliart

Наточено Mitsubishi Outlander пристига с близо 300 конски сили - 1

Mitsubishi активно работи над завръщането на Ralliart брандинга и модели с това означение вече могат да се закупят в САЩ. За съжаление на феновете, те получават единствено визуални промени и не засягат агрегатите под капака, които продължават да работят със стандартната си мощност. Това е напът да се промени или поне такава информация се появи от изданието Best Car.

Наточено Mitsubishi Outlander пристига с близо 300 конски сили

Позовавайки се на доклад от Mitsubishi, изданието споделя, че през 2024 година ще видим наточена версия на Outlander с мощност от близо 400 конски сили. Тя отново ще носи означението Ralliart и ще бъде базирана на плъг-ин хибридната версия с 2.4-литров бензинов двигател и два електромотора. Към момента тази модификация се предлага с 248 конски сили.

Очаква се най-мощната версия да добави 38 конски сили, за да достигне максимална мощност от 286 конски сили. Не е ясно дали ще бъде засегнат въртящият момент, който към момента е 450 нютон метра. Вероятно по-голямата мощ ще се получи от засилване на бензиновия двигател, а не на електромоторите.

Наточено Mitsubishi Outlander пристига с близо 300 конски сили

Очаква се мощният кросоувър да изненада и с изцяло нова визия с по-агресивен дизайн. Това ще бъде постигнато с нови брони с по-големи отвори, нови джанти, както и променен интериор. Припомняме, че Mitsubishi показа концепта, който виждате на снимките през изминалата година и вероятно именно върху него ще бъде базиран и серийният модел. Все още е рано да се каже на кои пазари ще се появи „джипът“, но вероятно това ще се разбере в хода на годината.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    12 5 Отговор
    Наточени мицубишита няма от както спряха Lance EVOLUTION!
  • 2 аааа

    1 0 Отговор
    1993 година: Хюндай копира Митсубиши
    2023 година: Митсубиши копира Хюндай