10 Март, 2023 14:03 1 375 5

Mitsubishi обещава 16 нови модела през следващите пет години

  • mitsubishi-
  • l200-
  • colt-
  • asx-
  • captur-
  • renault

Девет от тях ще бъдат хибриди или изцяло на ток

Mitsubishi обещава 16 нови модела през следващите пет години - 1

Mitsubishi се подготвя за сериозно обновяване на своята гама, като представи плановете си за следващите пет години. В периода до 2028 година компанията обещава да видим общо 16 нови модела, част от които вече дебютираха. Такъв например е новият ASX, познат ни още и като Renault Captur, както и концепта XFC, който също бе представен по-рано. Третият модел, който също бе разкрит е предвиденият за японския пазар Delica Mini.

Друг познат модел, който също ще видим скоро е новото поколение на Colt. Очакваме тук също да видим познат дизайн от Renault, както и хибридно задвижване. Заедно с този хибриден модел ще видим още поне пет други хибридни или изцяло електрически коли, като част от стратегията на марката да премине само на електрифицирани модели през 2035 година.

Един от моделите ще бъде пикап, вероятно L200, който освен в класическа версия с двигател, ще се предлага и в изцяло електрическа вариация, която вероятно ще дебютира по-късно. Ще видим още и поне три електрически SUV-та, както и два вана.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    14 1 Отговор
    От всички японски фирми, които се хванаха с европейски, само Мазда успя да се измъкне с малко поражения. Мицубиши и Нисан направиха голяма грешка.
  • 2 Режия

    3 10 Отговор
    Да, голямо поражение е, че благодарение на "Рено" оцеляха, модернизират и разширяват гамата си. Т.п си, Саше-е-е!

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 3 ...

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Режия":

    оцелявали заради умрялата държавна перачница :)))) Изобщо не ти е ясно какъв конгломерат стои зад Mitsubishi. У левУ и хапчетата :)
  • 4 Не разбрах

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Режия":

    На кого са му нужни тия 16 "нови модела". Направи 3-4, но ги направи както трябва вместо да пускаш недодялани масовки и да чакаш пазара да ги отсее.
  • 5 ...

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Режия":

    Пич пий си хапчетата. Точно Рено и Нисан закопават Мицубиши. Коментар 3 ти го казва ясно. Идея си нямаш за какво става въпрос.