Last news in Fakti

13 Април, 2023 16:27 2 415 5

Първа катастрофа с новото BMW M2 (ВИДЕО)

  • bmw-
  • m2-
  • 2 series-
  • катастрофа

Колата е ударена от камион по пътя към представителството

Първа катастрофа с новото BMW M2 (ВИДЕО) - 1

Първите доставки на новото BMW M2 вече започнаха, а с това не закъсня и първата катастрофа с компактното купе. Видеоклип публикуван в YouTube показва пострадалото BMW, което макар да не изглежда толкова зле, все пак ще помрачи настроението на чакащия с нетърпение собственик. Официална информация все още няма, но според слухове, колата е пострадала по време на транспортирането между склад и дилър на марката.

Именно тогава тя е ударена от камион, който е откъртил част от бронята, калника и стопа в задната дясна част. От кадрите се вижда, че колата все още е с предпазното фолио по нея. Според данните, камионът не успял да спре и се опитал да избегне удар в няколко коли като удари BMW-то, което пък от своя страна се удря в паркирана пред него Toyota. Съдейки по тази информация, ударът едва ли е само отзад и вероятно колата е пострадала и отпред.

Припомняме, че второто поколение BMW M2 разчита на 3.0-литров бензинов двигател с мощност от 460 конски сили, които се предават единствено към задните колела. Опционално колата може да бъде поръчана и с механична трансмисия, която в България добавя малко над 1000 лева към цената от 137 хиляди лева за базов модел.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вероятно

    19 2 Отговор
    ще я изчукат в някой сервиз на марката и ще я пробутат като тестов автомобил с малко намалена цена на някой баламурник.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Флин

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Вероятно":

    Нищо няма да изчукват. Пластмасата не се изчуква
  • 3 Баща ти

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Вероятно":

    Ще ти изчукат главата,но тя вече е май “чукната”,тва да не ти е бангията от Горубляне?!

    Коментиран от #4

  • 4 Майка ти

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Баща ти":

    На мен един тъмно-бял ми направи тази процедура 9м. преди появата ти.
  • 5 Баят селяк

    1 0 Отговор
    Явно вече са пуснали Семерджиев от пандиза