Last news in Fakti

13 Юли, 2023 13:16 2 523 4

Manhart преработи култовото Integrale

  • lancia-
  • manhart-
  • integrale-
  • delta

Класическият хечбек разполага с 375 конски сили и огромни спирачки

Manhart преработи култовото Integrale - 1

Lancia Delta Integrale е култов модел, не само за феновете на италианските автомобили, а като цяло за автомобилната общественост. Преди няколко години видяхме модерна интерпретация на колата с върховна цена, а ето, че сега виждаме и друга преработка, дело на Manhart и тяхното поделение за класически автомобили. Хечбекът е получил промени под капака, както и такива по визията и окачването.

Като за начало, 2.0-литровият турбо мотор със 197 конски сили и 298 нютон метра е доработен с ново турбо, ковани бутала и биели, нови валове и нова горивна помпа, които позволяват значително подобрение на мощността. В новото си амплоа, двигателят развива 375 конски сили и 550 нютон метра, които се предават към четирите колела. Трансмисията е с пет предавки и е изцяло реновирана, заедно с нов съединител.

По-голямата мощност идва и с по-големи 380мм спирачки на Brembo, които се крият зад 17-цолови джанти на OZ. Визията на хечбека също е променена с черна матова боя и сиви и червени елементи. Нов също така е и спойлерът на багажника, както и седалките и волана, които са облечени в алкантара и кожа.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ганю

    0 0 Отговор
    най добрата италианка
    белиссима
  • 4 ганю

    0 0 Отговор
    направо е чума