Last news in Fakti

21 Ноември, 2013 08:48 18 902 7

360-градусово превъртане с автомобил

  • 360 градуса-
  • превъртане-
  • автомобил-
  • wildman

 

Много интересна и също толкова опасна каскада направи състезателят от Baja 1000 Адриан "Wildman" Чени. Уникалното превъртане стана в Енсенада, Мексико, като пилотът завъртя във въздуха превозното средство около собствената му ос и отново го приземи на гуми.
 
За опасния експеримент беше построена специална рампа, представляваща своеобразен трамплин, който да изхвърли колата във въздуха. След това с помощта на още една естакада, но позиционирана само под лявата част на автомобила беше придадено нужното въртеливо движение.
 
Зрелищната каскада беше наблюдавана от множество зрители на живо, но видеото, качено в интернет, направи истински фурор. За изключително кратко време то е видяно от близо 1.5 млн. потребители. Ако не сте го гледали, насладете се сега на професионализма на Адриан "Wildman" Чени и неговия екип.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivan Stankov

    0 3 Отговор
    А смисъла, смисъла къде е?!

    Коментиран от #2, #3, #6

  • 2 Никой

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ivan Stankov":

    А какъв е смисълът ти да четеш тази статия хейтър такъв....
  • 3 skier

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ivan Stankov":

    Иванчо, бегай далеч от тук. Мобиле е сайт за хора интересуващи се от автомобили и красотата им, както и тази на техните изпълнения, а това тук е нещо уникално, което няма къде да го видиш в БГ. Явно тематиката не е за теб и заради това не можеш да хванеш смисъла. Пробвай с теми от "жената днес" или нещо от сорта.
  • 4 pafch0

    2 0 Отговор
    То на клипа е .аси зрелищното , пък наживо....
  • 5 PROFESIONALISTA

    2 0 Отговор
    Страшно яка гледка, но се чудя колко ли коли е изпотрошил и колко си е очукал главата преди да го постигне...
  • 6 PROFESIONALISTA

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ivan Stankov":

    Смисълът е да видят подобни завладяни от собствения си ум люде като теб, че умът не е господарят, и ако той ни казва да търсим смисъл във всичко и само с това да се занимаваме, ние трябва да му кажем- я си гледай работата, ти си само мой слуга, а не господар, ще правиш каквото ти се каже и зае-и тая идея за смисъла, и ме остави да се порадвам на живота си, а не да го пропусна,търсейки твоя идиотски смисъл във всичко. Разбра ли сега?
  • 7 Атанас Димитров

    1 0 Отговор
    goljam