Last news in Fakti

29 Ноември, 2023 15:58 6 758 7

S-Klasse на Mansosry е по-бърза от Aventador

  • mercedes-
  • amg-
  • s-klasse-
  • mansory

Комбинирано с луксозен интериор и авангардна визия

S-Klasse на Mansosry е по-бърза от Aventador - 1

Mansory не се захваща за първи път с последното поколение на S-Klasse на Mercedes и Maybach, тъй като вече е представял тунинг пакети за двата флагмански седана. Последното предложение обаче е различно, тъй като се основава на електрифицирания Mercedes-AMG S 63 E Performance, което води до показатели, съперничещи на тези на суперавтомобилите. Mansory модернизира хибридния модел с променен дизайн, по-големи колела, претапициран интериор.

S 63 E Performance се отличава от другите версии на Mansory за S-Klasse благодарение на уникалния бодикит. Сред забележителните акценти са преработената радиаторна решетка с по-големи отвори за охлаждане, карбоновият капак с въздуховоди Naca, персонализираните дневни светлини, огромните странични хриле и по-изразените разширения на бронята. За задния дифузьор се предлага опционална спирачна светлина в стила на F1, а спортната изпускателна система стандартно разполага с четири накрайника на ауспуха. Mansory твърди, че тези модификации допринасят за увеличаване на притискателната сила.

Салонът е претапициран с висококачествена кожа, като се предлагат различни цветове за шевовете, съответстващи на цвета на екстериора. Други подобрения в интериора включват алуминиеви педали, карбонови вложки и индивидуални стелки.

Mercedes-AMG S 63 E Performance е най-мощната версия на S-класата, тъй като задвижващият агрегат PHEV генерира 791 к.с и 1 055 Нм въртящ момент още от завода. Mansory повишава тези стойности до още по-впечатляващите 868 к.с. и 1490 Нм. Според тунера лимузината завършва спринта от 0 до 100 км/ч за 2,8 секунди, а максималната скорост е 320 км/ч.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миура

    28 4 Отговор
    На права отсечка е по-бърз, но завоите Ламборгинито е по-бързо, заради по-добрата аеродинамика и по-ниското тегло.

    Коментиран от #2

  • 2 Диабло

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "Миура":

    Да разбирам ли ,че си карал и двата автомобила подобаващо? Иначе как ще знаеш какви са им възможностите?
  • 3 Копи/паста пак

    7 0 Отговор
    "S-Klasse на Mansosry е по-бърза от Aventador"....
    Мислех че тунинг ателието е Mansory....,редактора май е запразнил вече.
  • 4 Защо бутате нещо което е съваршенно

    4 0 Отговор
    И да го зациганявате
  • 5 Е46ца

    3 2 Отговор
    Имах такава ес класа , е няма такова дърво.Върнах я на 2рия месец, за нищо не става,то май с почти всички мерцедеси е така.Почти повече от 50% от клиентите им се отказват от марката след като се сдобият с техен автомобил.

    Коментиран от #6

  • 6 браво колега

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Е46ца":

    хаха, е няма място за сранение с Е46, барем е поне 330 ХАХАХА
  • 7 Хахах

    0 0 Отговор
    Вица беше добър! Определено ми хареса. Мерцедес никога няма да надмине Ламбо на бързина, не се излагайте.....