Last news in Fakti

5 Декември, 2023 09:49 2 360 3

Известен актьор блъсна Ferrari-то си (ВИДЕО)

  • ferrari-
  • 812-
  • kia-
  • катастрофа

При инцидента няма пострадали

Известен актьор блъсна Ferrari-то си (ВИДЕО) - 1

Ferrari 812 Superfast принадлежащо на известния актьор Майкъл Б. Джордан е участвало в катастрофа с Kia в Лос Анджелис късно в събота вечер, според KTLA. Няма данни за наранявания в резултат на катастрофата и няма индикации, че алкохол, наркотици или каквото и да е увреждане на водача са допринесли за инцидента. TMZ съобщава, че Джордан е бил зад волана на автомобила, когато е настъпил сблъсъкът. Не са извършени арести и няма информация дали са издадени някакви актове. KTLA потвърди от полицията, че служителите са били повикани на мястото на инцидента приблизително в 23:35 ч. местно време. Бил е подаден и доклад за произшествие.

Няма подробна информация за случилото се, но видеоклип от effspot в YouTube показва подробно мястото на произшествието. Изглежда, че Ferrari се е ударило в Kia Niro, паркирана край пътя; по шофьорската страна на SUV-а се виждат значителни щети, особено в задния ъгъл. Четвъртият панел и арките на колелата са разкъсани на парчета, но задната броня е почти непокътната. Ако трябва да гадаем, изглежда, че предното колело на 812 се е ударило в Kia-та и е закачило калника.

Със своя 6,5-литров V12 двигател и 789 конски сили, които се предават единствено към задните колела, можем да предположим, че колата не прощава грешки зад волана, макар и оборудвана със системи за безопасност.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Краварника

    4 4 Отговор
    Някой чувал ли го е този🙄 Явно затова е ударил това ферари за да стане известен🙄

    Коментиран от #3

  • 2 Три неизвестни

    2 4 Отговор
    И с какво е известен този актьор, освен с това че не може да кара?
  • 3 Тралала

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Краварника":

    Е как не знаеш лошата черна пантера и боксьорчето на Сталоун, бре. Всъщност тоя има не малко свестни филми.