Last news in Fakti

11 Декември, 2023 15:48 1 964 6

VW показа новия Transporter (ВИДЕО)

  • vw-
  • volkswagen-
  • transporter

Той ще бъде базиран на новия Transit

VW показа новия Transporter (ВИДЕО) - 1

По-рано днес Volkswagen Commercial Vehicles, публикува кратко видео на изцяло новия Transporter и разпространи малко повече информация за популярния модел. От компанията заявиха, че новото поколение на Transporter ще се предлага в три основни версии в зависимост от задвижващата система.

Както и до момента Transporter ще бъде достъпен с турбодизелов (TDI) двигател, но освен него ще видим и две версии с електрифициран двигател във варианти – plug-in хибрид (PHEV), класически хибрид - eHybrid и напълно електрически e-Transporter.

"С нашия нов Transporter ние създадохме върхов инструмент за професионалисти", казват от Volkswagen Commercial Vehicles. "Заедно с Multivan и ID. Buzz, ние сега предлагаме гама VW Bus, която е създадена специално според желанията на нашите клиенти"

Поръчки ще започнат да се приемат още от тази година в Германия, а малко преди това ще разберем и повече информация за новия модел.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ваген блокаж

    5 1 Отговор
    електромобилче от рено, транспортер от транзит, упадък
  • 2 Защо не вярваме в руската техника?

    4 1 Отговор
    Защото всичко е прекопирано от западни автомобили. Съветският автомобил Жигули е пълно копие на италианския Fiat 124.
    През далечната 1945 година Червената Армия се връща от Германия не само с победата, но и с първия народен автомобил Opel Kadett K38. Всъщност, завръща се с целия завод за неговото производство. Такава е историята на първия култов модел на автомобила Москвич, производството на който започва през 1946 година.
    Москвич 402 е пълно корие от германския Opel Olympia Rekord, който се произвежда за периода от 1947 до 1952 година. Ако се вгледате в автомобила Ford Mainline 1954, със сигурност ще забележите познатите черти Волга Газ-21. Волга Газ 24 това е Ford Falcon 1962 с добре познатите черти – хромираната решетка пред радиатора, кръглите фарове, типичната форма на капака с издатина по средата. Италианският Fiat е вдъхнал живот не само на „класиките“ на ВАЗ. Малкият ЗАЗ 965 е копие на малолитражния автомобил Fiat 600.
    Газ-13 Чайка е одрал кожата на американския Packard Caribbean.
    Новият Москвич пък е само леко брандиран китайски автомобил, последният пък е копие на японски автомобил.

    Коментиран от #3

  • 3 няма ресурс

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Защо не вярваме в руската техника?":

    и за цивилни разработки, всички усилия са за военна техника и защита от "цивилизованият" запад

    Коментиран от #4

  • 4 Мхм

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "няма ресурс":

    Е тя па една военна техника су-30 е су-27 от 86-та су-35 пак е су-27 от 86-та.Армата нямат ни един ако имаха щяхме да го видим в украйна а т-90 пак е т-72 от 72-ра

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.