Last news in Fakti

5 Февруари, 2014 10:35 38 859 8

Женско паркиране с дрифт

 

Дрифтът или т.нар. контролирано занасяне на задната част на автомобила набира все по-голяма популярност, както у нас, така и по света. Това занимание постепенно се превръща в спорт, но в повечето случаи се практикува за развлечение. От изключителна важност обаче, е дрифтенето да се прави от можещи водачи на МПС и най-важното - на обезопасени места.
 
Не така стоят нещата с главната героиня от видеото по-долу. Всеизвестен факт е, че мощни автомобили със задно предаване са отлични за дрифт, докато при тези с предно е нужно използване на ръчна спирачка или сериозно "разклащане" на автомобила. Именно по последния описан начин става занасянето на малката Corsa с предно предаване.
 
Още по-интересно е, че занасянето съвсем не е контролирано, но по щастливо стечение на обстоятелствата то завършва без колизия и с перфектно успоредно паркиране. Нагледно, любопитното женско паркиране с дрифтене в натоварен трафик в центъра на Москва, можете да видите в 10-секундното клипче.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    3 0 Отговор
    Това само една изкрейзила рускиня може да го направи.
  • 2 Robert Deniro

    3 0 Отговор
    Какъв дрифт бе хора,вие добре ли сте?Тая можеше да изтрепе сумати и народ,минавайки през 3-4 ленти на платното

    Коментиран от #3

  • 3 Славчо Димитров

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Robert Deniro":

    Абсолютен дрифт е това, само дето едва ли може да го повтори. Иначе е директно за дрифт-шампионата. За малка и лека кола с предно, да я поднесеш така си е направо изкуство.
  • 4 rezachka89 .

    2 0 Отговор
    Много леко се размина като не гледа огледалото синята корса голям късмет
  • 5 Иван Господинов

    1 0 Отговор
    видя че има разпродажба в мола
  • 6 Петър Петров

    0 0 Отговор

    Jтова не е жена
  • 7 Красимир Костов

    0 0 Отговор
    Scandinavian flick
  • 8 Монго

    0 0 Отговор
    Направо да я взимат за поредицата "Бързи и яростни"...