Last news in Fakti

23 Май, 2024 17:37 1 169 0

Jeep подгрява публиката за дебюта на електрическия Wagoneer S

  • jeep-
  • wagoneer-
  • wagoneer s
Jeep подгрява публиката за дебюта на електрическия Wagoneer S - 1

Изцяло новият електрически Jeep Wagoneer S ще бъде показан на 30 май. За да предизвика вълнение, Jeep пусна kадри, показващи пълния дизайн на кросоувъра и някои ключови характеристики.

По-рано тази година компанията майка на Jeep Stellantis случайно сподели снимки на Wagoneer S в социалните мрежи, така че голяма част от външния му вид и интериора вече бяха известни.

Jeep ракзрива още, че Wagoneer S може да ускори от 0 до 100 км/ч за 3,4 секунди, което е по-бързо от Jeep Grand Cherokee Trackhawk. Тази скорост се дължи на мощността му от 592 к.с. и задвижването на четирите колела. Jeep твърди също, че пробегът е около 500 километра, въпреки че конкретните подробности все още са в тайна.

Jeep подгрява публиката за дебюта на електрическия Wagoneer S

Wagoneer S ще бъде първият европейски автомобил, който ще използва новата голяма платформа STLA на Stellantis, която се използва и в новия Dodge Charger и ще бъде използвана от Alfa Romeo и Maserati за бъдещите електрически автомобили.

Отвътре Wagoneer S разполага с четири екрана на арматурното табло: дигитален дисплей за водача, централен сензорен екран, екран за контрол на климатика и екран за предния пътник, с обща големина на дисплеите 45 инча, плюс опционален head-up дисплей.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА