Last news in Fakti

11 Юни, 2024 17:00 1 665 1

Ново изображение и подробности за новия Volkswagen T-Roc

  • volkswagen-
  • t-roc
Ново изображение и подробности за новия Volkswagen T-Roc - 1

Станаха известни още подробности за новото поколение на компактния кросоувър на Volkswagen. Съобщава се, че моделът ще получи дизайн, вдъхновен от Tiguan, нов основен екран на информационно-развлекателната система и електрифицирани двигатели от Golf.

Шпиони на Carscoops наскоро забелязаха тестов прототип на второ поколение Volkswagen T-Roc. Според тях иновацията ще заимства дизайнерски елементи от Volkswagen Tiguan, като светлинната лента, свързваща IQ.Light матричните фарове, различна радиаторна решетка и извит преден капак.

Хромираната линия по страните също присъства, но сега кросоувърът има малко по-различни калници. Задната част на автомобила получава нови светлини и малко по-агресивен дизайн на бронята.

В купето новият T-Roc ще получи 12.9-инчов инфоразвлекателен екран с вграден изкуствен интелект. Говори се още, че Volkswagen има за цел да подобри изживяването при шофиране с ново вътрешно осветление.

По-качествени материали за тапицерията, системи за помощ при паркиране и подобрена изолация на шума са още сред акцентите на новото поколение. Новият T-Roc вероятно ще се предлага с двигателите, използвани в обновения Volkswagen Golf.

Те ще се комбинират, както с шестстепенна механична трансмисия, така и със седемстепенна автоматична скоростна кутия. Задвижването на всички колела ще се предлага като опция.

Също така се съобщава, че производството на модела T-Roc Cabriolet ще бъде прекратено. Очаква се новото поколение T-Roc да бъде представено в края на тази или в началото на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нико

    4 3 Отговор
    Никога повече автомобил от тази фирма...