18 Юли, 2024 11:28 1 587 1

Най-наточените модели на Nissan се завръщат в Европа

  • nissan-
  • nismo-
  • ariya

Nismo ще се продава и у нас

Най-наточените модели на Nissan се завръщат в Европа - 1

Европейската гама на Nissan е известна със своята практичност, но сега завръщането на Nismo обещава доза вълнение. Nissan насочва поглед към пазара на електрически кросоувъри с представянето на Ariya Nismo. Подробностите за европейската версия са оскъдни, но Nissan обещава "прецизно настроени спирачки" и "прецизно настроена система e-4ORCE за по-добро разпределение на мощността и въртящия момент към колелата". Макар и с малко подробности, те споменават и спортен черен интериор с червени акценти и седалки Nismo, напомнящи състезателните автомобили от Formula Е.

Най-наточените модели на Nissan се завръщат в Европа

За по-конкретна представа можем да погледнем към Ariya Nismo, представена в Япония по-рано тази година. Тя се предлага в две разновидности: базов модел с батерия с капацитет 66 kWh и система за двойно задвижване на всички колела, произвеждаща 362 к.с.. Вариантът с 91 kWh батерия увеличава мощността до 429 конски сили.

Въпреки че подробностите за европейската Ariya Nismo остават в тайна, очаквайте да бъдат разкрити по-късно тази година. Nismo ще се предлага на всички европейски пазари, където в момента се продава стандартната Ariya, включително и в България.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зевс

    10 2 Отговор
    Тъкмо да се зарадвам, а то идело реч за електрокари, които вече никой не иска да купува :)