2 Август, 2024 10:14 1 624 0

Какви промени ще претърпи Kia Sportage

  • kia-
  • sportage-
  • рестайлинг
Какви промени ще претърпи Kia Sportage - 1

Актуализираното пето поколение на корейския кросоувър вече преминава през финални тестове, но от Kia все още не разкриват външния му вид. Време е да погледнем зад защитния му камуфлаж. Въпреки че, честно казано, не можем да очакваме нещо радикално от предстоящия рестайлинг.

Очевидно Kia е доволна от външния вид на настоящия Sportage, така че от новата кола можем да очакваме само малки промени. Предната част на модела ще получи нови фарове във фирмения стил на други актуални автомобили Kia.

Какви промени ще претърпи Kia Sportage

Радиаторната решетка ще стане малко по-голяма, докато оригиналната горна плоча между фаровете най-вероятно ще бъде запазена - характерната усмивка на тигъра. Плюс модифицирани брони и нова графика на задната оптика.

Актуализациите не могат да се нарекат особено мащабни, но както се казва, те са достатъчно за да издържат до края на жизнения цикъл на модела. Шестото поколение на Sportage ще се появи едва през 2027 година, а рестайлингът на сегашното поколение може да се очаква преди края на годината.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА