5 Септември, 2024 10:58 2 598 9

Новата Honda HR-V ще дебютира на Автомобилен салон София 2024

  • honda-
  • hr-v-
  • автомобилен салон софия

Моделът бе представен само преди няколко дни

Новата Honda HR-V ще дебютира на Автомобилен салон София 2024  - 1

Броени дни след премиерата на Honda HR-V на европейската сцена, вносителят на Honda за България потвърди, че обновеният модел ще дебютира на Автомобилен салон София 2024, който ще се състои следващия месец. Това ще е една от първите появи на автомобила на европейската сцена, ако не и първата, след като колата направи онлайн дебют на 2 септември. Припомняме, че салонът в София започва на 18 октомври и ще продължи до 27 октомври.

Honda представи обновена версия на HR-V e:HEV в Европа, която отразява актуализациите, направени за японския му аналог Vezel. Европейският HR-V продължава да се предлага изключително с хибриден задвижващ агрегат e:HEV със самозареждане в конфигурация с предно предаване.

Новата Honda HR-V ще дебютира на Автомобилен салон София 2024

Въпреки че цялостният дизайн на HR-V остава до голяма степен непроменен, фейслифтът включва променена радиаторна решетка. Предната броня се отличава с обновени долни въздухозаборници, а фаровете са подобрени с по-тъмни вътрешни елементи и нови LED графики. Honda също така е разширила цветовата палитра с добавянето на Sage Green, Seabed Blue и Urban Grey.

Интериорът на HR-V запазва познатия дигитален кокпит със 7-инчов инструментален панел и 9-инчова информационно-развлекателна система. Въпреки това долната част на централната конзола е преработена за по-добра ергономичност и по-лесен достъп до подложката за безжично зареждане.

Хибридният задвижващ агрегат e:HEV със самозареждане остава непроменен и се състои от 1,5-литров бензинов двигател i-VTEC, два електромотора, трансмисия с фиксирана предавка и литиево-йонна батерия. Комбинираната мощност е 129 к.с която се предава към предните колела.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Модел 1950 година!

    7 12 Отговор
    Новата Хонда е пореден лош автомобил със стари системи!
  • 2 редник

    7 10 Отговор
    Все по-грозни...

    Коментиран от #9

  • 3 Ръжда

    4 10 Отговор
    Качество на консервена кутия
  • 4 Джуган

    7 11 Отговор
    Само предно и общо 129 коня? Хонда вече не е това което беше.
  • 5 иска още да я пипнат по газовете

    8 7 Отговор
    Хубава кола ма едва ли ще мине годишен преглед в БГ.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 дедо..

    6 3 Отговор
    Това отпред пролича на риджлаин..само че он е 280 коня.
  • 8 Хондьо

    3 2 Отговор
    Хубави данни, които не интересуват почти никого. И нищо за цена...
    А нехаресващите японските автомобили могат на воля да се "наслаждават" на немските си дараци!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.