27 Септември, 2024 14:43 1 329 9

Volkswagen заменя евтината пластмаса

  • vw-
  • volkswagen-
  • интериор-
  • качество

Компанията ще използва качествен плат

Volkswagen заменя евтината пластмаса - 1

Volkswagen планира значителна промяна във философията на интериорния си дизайн. Автомобилният производител се стреми да се откаже от евтините пластмасови материали в полза на по-качествени тъкани, като твърди, че тази промяна не само ще подобри цялостния вид и усещане на автомобилите му, но и ще спести пари.

Според ръководителите на дизайна на Volkswagen, Анди Миндт и Кристиан Шрайбер, марката ще даде приоритет на функционалността пред показността в бъдещите си проекти. Те подчертаха значението на създаването на прости и използваеми интериори, които безпроблемно се интегрират с преживяванията на водача.

Една от ключовите промени ще бъде използването на по-качествени материали, като например тъкани, вместо евтини пластмаси. Това не само ще подобри цялостната естетика, но и ще подобри издръжливостта и ще намали необходимостта от честа подмяна. Освен това Volkswagen планира да опрости дизайна на интериорните компоненти, като намали броя на частите и рационализира производствения процес.

Освен с материалите и дизайна, Volkswagen също така цели да се отличи от конкурентите си, като възприеме подход на „приятен човек“. Марката вярва, че повечето хора предпочитат приятелски и достъпен дизайн, а не агресивен или плашещ.

Като цяло новата философия на Volkswagen за дизайна представлява значително отклонение от предишния подход. Като се фокусира върху качеството, простотата и по-достъпната естетика, марката се стреми да създава автомобили, които са едновременно функционални и приятни за шофиране.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 късно е

    24 2 Отговор
    либе за китка, фалшивата чуплива ваша техника отврати хората
  • 2 Ники

    16 2 Отговор
    Разбраха вече. че с трици маймуни не се ловят.
  • 3 Истината

    22 1 Отговор
    С други думи евтината пластмаса ще я заменим с още по евтини материяли. Защото трябва да пестим или сме "чао". Другото е маркетинг.

    Коментиран от #6

  • 4 Буко Баламата

    15 3 Отговор
    И евтината ламарина да замени, че коли на по 5-6г са ръждиви като Опел Кадет!
  • 5 Такива работи

    7 0 Отговор
    Защо да променяте, скоро вкарахте дънковия плат в интериора, много авангардно изглеждат моделите. По-евтина материя май няма.
  • 6 седрфтгъхуйи

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Истината":

    Интересно обаче, че пишат за "спестени пари" ама никъде не се споменава и буквичка за намаляване на цените- що ли....
  • 7 Антон

    11 0 Отговор
    Те и сега изглеждат евтино, какво остава като започнат да слагат рециклирани платове.
    Щяло да няма нужда от чести смени на пластмасата. Ахахаха. На вас колко пъти ви се наложи да смените пластмасата на таблото или вратите.
    Резултата ще е по-евтино производство, по-висока крайна цена, пи-голяма печалба за автопроизводителя, по-ниска клиентска удовлетвореност.
  • 8 Направо да прави като Трабант

    4 0 Отговор
    От пресован картон
    Завръщане в бъдещето
    От щази не са били глупави да правят картонени трабанти
  • 9 Някой

    4 0 Отговор
    Хубаво, ама VW отива към фалит през следващите няколко години. Щото хем не са народна кола (скъпи са), хем не е и с познатото от преди десетилетия германско качество. Продажбите са се сринали драстично, особено на електричките...