25 Октомври, 2024 11:26 500 4

Honda провежда последни тестове с новия Prelude

  • honda-
  • prelude-
  • тест

Фотошпиони засякоха купето в Германия

Honda провежда последни тестове с новия Prelude - 1

Новата Honda Prelude бе забелязана от фотографи на AutoExpress по време на тестове по обществените пътища. Това подсказва, че автомобилът е близо до производство и може да бъде представен скоро.

Прототипът, забелязан от фотографите, много прилича на концептуалния автомобил, представен миналата година, което показва, че серийният модел ще запази елегантния и атлетичен дизайн. Макар че някои подробности все още са в тайна, можем да очакваме, че Prelude ще разполага с хибриден задвижващ агрегат, подобен на Honda Civic e:HEV, съчетаващ 2,0-литров бензинов двигател с директно впръскване с два електромотора за задвижване на предните колела.

Очаква се Prelude да предлага ускорение от 0 до 100 км/ч от около 7,9 секунди. Хибридната система на автомобила ще осигури комбинация от производителност и икономичност, което ще го направи подходящ както за шофиране в града, така и за пътуване по магистрала.

Honda провежда последни тестове с новия Prelude

В допълнение към впечатляващата си производителност, Prelude се очаква да се отличава и с луксозен и технологично усъвършенстван интериор. Салонът вероятно ще бъде оборудван с най-новата информационно-развлекателна система, усъвършенствани функции за подпомагане на водача и висококачествени материали.

Honda Prelude е дългоочакван модел, който се очаква да се хареса на широк кръг водачи. Комбинацията от стил, изпълнение и ефективност го прави привлекателен вариант за тези, които търсят спортен и практичен автомобил.

Тъй като серийният модел вече е в процес на тестване, можем да очакваме да се появят още подробности за Prelude през следващите месеци. Автомобилът вероятно ще бъде пуснат на пазара по-късно в началото на 2025 г.

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джуган

    2 3 Отговор
    Хонда изостават. 0-100 за осем секунди е бавно за спортен автомобил, при това хибрид. Вероятната причина че и двигател и електромотори задвижват само предните колела. Така излиза по-евтино и лесно. Тепърва ще трябва да догонват Тойота, където синхрона между двигателя отпред и електромоторите отзад е перфектен. С такава конфигурация щеше да е истински спортен автомобил и 0-100 щеше да е за 6 секунди
  • 2 Пилот на Ферари

    1 4 Отговор
    Така както е маскирана и без емблемата , ми прилича на Ситроен / Citroen DS 21/ от 70 те години .
  • 3 смех

    3 1 Отговор
    7.9 секунди беше бързо 58-ма
  • 4 Фена

    1 0 Отговор
    Сега очакваме и отговора на Опел - новата Калибра :-D , a от Форд новия Пробе :-D :-D :-D