Last news in Fakti

18 Август, 2014 08:58 2 611 4

КТБ е опера в трето действие. В четвърто Искров ще бъде задържан

  • ктб-
  • бнб-
  • мвф-
  • кольо парамов-
  • иван искров-
  • стив ханке-
  • задържан

В тази банка си държат парите политици, общественици и хора от съдебната система, заяви финансистът Кольо Парамов

КТБ е опера в трето действие. В четвърто Искров ще бъде задържан - 1
Кольо Парамов

КТБ е опера в трето действие. В четвърто действие очаквам да бъде задържан Искров, за да се отпуши целият проблем”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” по Нова ТВ финансистът Кольо Парамов. Той видя умисъл в създалата се ситуация и прогнозира, че държавата ще загуби много пари.

„1 600 000 000 са парите над онези 100 000 евро за онези елитни вложители в банката, които трябва да бъдат обезвъзмездени, плюс парите на няколко от държавните предприятия, фирми и фондове. Ние трябва да осигурим до 100 000 евро на всички вложители, които имат тези суми около 2 100 000 000 евро. Тези пари обаче са целият фонд за гарантиране на кредитите. Ние събираме 15 години тези пари и сега трябва да ги осигурим и оголваме цялата банкова система”, обясни Парамов.

Припомняме, че вчера икономистът Стив Ханке, известен като „бащата” на Валутния борд у нас, даде интервю за БНР. Според него, КТБ трябва да бъде оставена да фалира и е грешка, че БНБ е поискала помощ от МВФ и ЕС.

„Ако тази работа се мотае до изборите, ясно е, че тази зависимост ще стигне до по-тежък фалит, отколкото очакваше Стив Ханке”, категоричен бе Кольо Парамов.

Според него, тъй като в банката има пари на елитни хора, „това бъзро няма да стане”. Той обясни, че в тази банка си държат парите политици, общественици и хора от съдебната система.

„Трябва да се намери човек, който да въздейства върху Управителния съвет, според мен това е Хърсев, за да се направят предложения кой как ще бъде обезщетен и кой и кога ще може да търси разликата от своите пари”, заяви Парамов.

„Искров не осъзнава, че той е потенциален затворник. Нещата ще се развиват в негативна посока, ако той не напусне банката”, добави финансистът.

Парамов добави, че Стив Ханке е притеснен, тъй като има информация, че има нарушения в някои банки, собственост на българи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Бакърджиев

    0 0 Отговор
    Всички знаем, че една държава може да бъде унищожена по 2 начина. С война или сриване на банковата система. При нас се прилага втория начин. Никой не казва къде са тези пари, които по думите на Парамов са събирани 15 години а сега липсват. Обявяването на фалит е най- лесния начин де не се дава отговор.
  • 2 excallibur

    0 0 Отговор
    Не мога да повярвам, че има такива като този Парамов (ДС псевдоним Янко).....та нали той беше главен ревизор на БНБ, когато хиперинфлацията стигна 500% и фалити не на една, а на 60 банки, които бяха инструмент за прехвърляне .на държавни пари в частни джобове.

    По неговата логика, той трябваше да бъде обесен на пилоните на БНБ тогава.
    Е......те този същият Янко многознайко, беше преди това от 1991 година съветник на Луканов, а забележете само от 2010 е съветник на Бойко Борисов, моляяяя.......съветник на Премиера е доносник на Държавна сигурност.
    Егати наглеца.....................................е нема такава държава
  • 3 hhui

    0 0 Отговор
    АБЕ ТОЯ ПИЯН ИСКРОВ Е ДОСТА ТЪМИН СУБЕКТ. КОЙ ГО ПРЕДЛОЖИ НА ТОЯ ПОСТ?
  • 4 Кольо Парамов

    0 0 Отговор
    ДО ПЕТЪР КАЦАРОВ-excallibur,ПЕТРЕ ДОПУСКАШ МНОГО ФАКТОЛОГИЧНИ ГРЕШКИ.БЪДИ ТОЧЕН.БАНКИТЕ СА НЕ 60,А16.ГЛАВНИЯ РЕВИЗОР НЕ ОТГОВАРЯ ЗА ТЯХ,А ЗА НАЛИЧНОСТИТЕ НА БНБ.АГЕНТУРНОТО МИ ИМЕ ОТ ДС Е -ЯКОВ,А НЕ ЯНКО.ИНФЛАЦИЯТА ПРЕЗ 1996-97 НЕ Е 500 ПРОЦЕНТА ,А НАУЧИ КОЛКО СЛЕД КАТО КОМЕНТИРАШ,НАПРАВИ ЕДИН ПЪТ ТОЧЕН,СМИСЛЕН И ПЕРФЕКТЕН КОМЕНТАР,ПА МАКАР И ЗЛЪЧЕН.НАУЧИ СЕ ПРАВИЛНО ДА СЕ ОТНАСЯШ,МАКАР И С ИЗМИСЛЕН ВРАГ.ТАКА Е ДОСТОЙНО.ТИ СИ МЪЖ НА 60 И КУСУР ГОДИНИ И СЕ КРИЕШ ЗДА ГЛУПАВИ ИМЕНА.ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХИ.