Last news in Fakti

22 Август, 2015 01:30 3 893 1

Кои са най-добре платените актриси в Холивуд

  • актриси-
  • холивуд-
  • дженифър лорънс

Дженифър Лорънс оглавява класацията

Кои са най-добре платените актриси в Холивуд - 1
Снимка: Уикипедия

Дженифър Лорънс е най-добре платената актриса в Холивуд, съобщи „Гардиън“.

Данните са от последното проучване на „Форбс“, което класира най-добре платените дами във филмовия бизнес. През последната година Лорънс е имала приходи от $ 52 млн.. дошли основно от участието й във филмите от предиците „X-men” и „Игрите на глада“. Освен това предстои да излезе и филма „Радост“, в който тя отново ще си партнира с Брадли Купър и режисьора Дейвид О Ръсел.

Лорънс изгря на небосклона още като тийнейджърка с ролите си във филмите „Зимен дар“ и „Бобъра“. През 2013 г. тя спечели „Оскар“ за главна женска роля за филма „Наръчник на оптимиста“. Тя се превърна в една от най-големите звезди в Холивуд с ролята си на „Катнис Евърдийн“ във фантастичния „Игрите на глада“.

Второто място е за Скарлет Йохансон, която има постъпления от $ 35.5 млн. за ролите си в „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ и „Люси“. Трета е Мелиса МакКарти, която от както откри комедийния си талант, се оказа една от най-търсените актриси от филмовите продуценти. Тя има постъпления $ 23 млн. от филми като „Шаферки“ и „Нежна полиция“. Предстои й да се снима и в новата версия на „Ловци на духове“.

Ето я и пълната десетка на най-добре платените актриси в Холивуд:

1. Дженифър Лорънс  ($52m)
2. Скарлет Йохансон ($35.5m)
3. Мелис МакКарти ($23m)
4. Фан Бингбинг$21m)
5. Дженифър Анистън ($16.5m)
6. Джулия Робъртс ($16m)
7. Анджелина Джоли ($15m)
7. Рийз Уидрспуун ($15m)
9. Ан Хатауей ($12m)
9. Кристен Стюърт ($12m) 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копеле

    0 0 Отговор
    Браво на кучките