Last news in Fakti

20 Януари, 2016 20:11 1 734 1

Иран не изключва строителство на газопровод за Европа

  • иран-
  • газопровод-
  • европа-
  • газ

Техеран определя ниските цени на петрола като неприемливи

Иран не изключва възможността да строи газопровод до Европа. Това заяви иранският посланик в Москва Мехди Санаи в интервю за руския телевизионен канал „Россия 24“, цитиран от Интерфакс.

„Еднозначно е, че Иран като износител на петрол и газ обсъжда различни варианти“, казва иранският посланик. Според него това, че Техеран излиза на международните пазари за петрол, не е оказало съществено влияние на цените на черното злато.

Той потвърди позицията на Иран, че е необходимо да са намали добива на черното злато и определи ниските цени като „неприемливи“. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чуй

    0 1 Отговор
    докато не се реши въпроса с курдите у турция, има да чакате газ от изток, ама надали ша доди!