Last news in Fakti

27 Януари, 2016 07:00 13 732 6

Колко печелят всъщност порнозвездите?

  • звезди-
  • порно-
  • печелят-
  • доходи-
  • актьори

Жените печелят повече от мъжете

Колко печелят всъщност порнозвездите? - 1
Снимка: Twitter, Mia Khalifa

Да бъдеш порнозвезда не е толкова лесно, колкото звучи. Разбира се, повечето от нас могат да посочат големи имена в индустрията, но да си средностатистически „работник“ не е толкова доходоносно, пише Alternet.org.

Всъщност, приходите в порното към този момент са най-ниските в историята. Според доклад на CNBC порно актьорите печелят средно по $500 - $600 за филм. По-популярните мъже в индустрията могат да си докарат по $700 - $900, докато суперзвездите – около $1500 за филм. Гейовете получават повече – около $5000.

Жените – очаквано или не – печелят повече от мъжете. За традиционна секс сцена средностатистическа порно актриса получава между $800 и $1000 възнаграждението за по-големите имена може да достигне $2000.

Как стоят нещата, обаче, при хората зад камерата? Оператор може да си докато до $700 на филм, гримьор - $500 сценаристите – макар в повечето случаи да не са много изобретателни – печелят между $250 и $400.

Макар да изглежда бляскава, порно индустрията невинаги е такава. В доклада се казва, че „в порно индустрията актьорите биват сдъвквани и изплювани, много от тях напускат още след първата си сцена, а някои издържат няколко години, преди да се оттеглят“. Малцина са тези, които успяват да направят кариера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    5 0 Отговор
    В България е важно да си боклук.Тъй нареченият елит е сбирщина от к..воляци, п...ли и неопределени полово индивиди.Хвалещи се с простащината си и ниско интелигентно ниво.
    Чалга, биг брадър, редица долнопробни телевизионни предавания, манекенки и т.н. бг елит!
  • 2 999

    2 2 Отговор
    Оня с коня да зареже Американското посолство и да започва снимки, тука ще взима повече. Може да вземе и Деси.

    Коментиран от #6

  • 3 гост

    4 1 Отговор
    Питайте оня тъпан порно инженерчето Митко пайнера за порно индустрията в България - може академичен труд да издаде
  • 4 Герасимов

    4 1 Отговор
    Вчера гледах част от предаването на Милен Цветков, гост беше джино бинкалана, срам ме е че произнасям това име, що за к...т уважаеми читатели, що за к...т ни поднасят, вече го напарвиха звезда и сега ще печели от тв изяви, през следващите 10-15 години ще гледаме тази почти всеки ден, а ония мма боецът, топалски ми е още по-противен - гледаш го изрод, да топалски е по-тъп от дори от този бинакалана ! Гъмов - жалка излагация...
  • 5 Кобрата

    2 1 Отговор
    Абе може да не печелят много, но поне си правят кефа, за мъжете е още по-голямо удоволствие, по-добре да ти плащат да е.еш всеки ден различни жени за по 500-600 долара на епизод, отколкото да си хамалин за 300-400лв на месец...
  • 6 Десофоб

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "999":

    Ще изкарват по 5000$ на епизод, защото Деси(Стоян) е минал под дъгата.