Last news in Fakti

5 Април, 2016 10:03 1 453 0

НетКредит с ново лого и визия на уебсайта

  • неткредит-
  • ново-
  • лого-
  • визия-
  • уебсайта

След повече от 5 години с предишнaта ни визия и лого, ние почувствахме,  че е дошло времето да се създадем обновена версия на НетКредит, отразяваща бизнес промените и иновациите, които сме интегрирали през годините. Нашата цел бе да се създадем нова визуална идентичност, която предава постоянната ни ангажираност и отношение към клиента. Постигането на тази цел не беше лесно, но сме доволни от резултата и дълбоко се надяваме, че и вие ще харесате новата ни по-модерна визия. Водени бяхме от основните ни предимства - бързина и качествено предлагане на услугите на НетКредит.

Създадохме мобилно приложение за Android, а скоро предстои да пуснем и за iPhone,  за да дадем възможност на клиентите ни да се възползват от пълния потенциал и свободата, да получат необходимата сума, където и да са.

Нашето желание и занапред е чрез услугите на НетКредит да повишим качеството на живот и помагаме на хора, които имат спешна нужда от пари.

Април месец ще бъде пълен и с още изненади и награди. Още сега може да се включите в играта на нашата Facebook страница тук и да спечелите една от невероятните ни награди!

Благодарим на всички клиенти за гласуваното доверие! Наш приоритет и занапред ще бъде да го оправдаваме напълно, както досега.

Очакваме ви на NetCredit.bg!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА