17 Октомври, 2011 13:15 998 0

Борисов очаква проектите в Елин Пелин да са готови до 2 г.

  • елин пелин-
  • бойко борисов-
  • мзх
Борисов очаква проектите в Елин Пелин да са готови до 2 г. - 1
Снимка: БГНЕС

 

Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов официално прерязаха лентата на обновена водопроводна мрежа в с. Габра, община Елин Пелин. „Едно по едно нещата се случват и то в условия на криза. Надяваме се, в следващите една-две години да завършим всички проекти в общината”, каза по време на откриването премиерът Бойко Борисов, съобщиха от пресцентъра на МЗХ.

Проектът е по мярка 321 „Основни услуги за населението и икономиката във селските райони”  от Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. и е на стойност около 5 млн. лв.

Целта му е да се подобри качеството на живот в общината, да се повиши конкурентоспособността на бизнеса в района, като съществено да се намалят загубите на вода и да се подобри достъпът до основна инфраструктура.

По време на откриването присъстваха зам.- председателят на Комисията по земеделие и гори към НС, Емил Димитров и областният управител на София област, Красимир Живков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА