6 Януари, 2017 14:32 2 900 1

Тежки обвинения за заловената в Атина терористка (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • пола рупа-
  • рупа-
  • гърция-
  • терор
Тежки обвинения за заловената в Атина терористка (СНИМКИ + ВИДЕО) - 1

Гръцката прокуратура повдигна тежки обвинения срещу задържаната в четвъртък в Атина най-издирвана терористка Пола Рупа, съобщава в. „Та Неа“.

Заедно с нея в ареста е й 25 годишна гъркиня, чиято самоличност не се разкрива.

Телевизия Скай съобщава, че срещу двете жени има обвинения за създаване на терористична организация. Това е ставало при утежняващи вината обстоятелства като изработка, доставка и притежание на оръжие и наркотици.

Тежки обвинения за заловената в Атина терористка (СНИМКИ + ВИДЕО)

Тяхното притежаване от двете жени е имало за цел да се използват за сплашване на населението и разрушаване на основните обществото и властта.

Освен това двете жени са извършвали кражби, които са имали за цел да им осигурят пари или оръжие за подготвяните терористични актове.

Двете жени се намиран под засилена охрана. От своя страна Пола Рупа е подала жалба срещу действията на прокуратурата. В документа тя иска освобождаване на шест годишния й син.

Пола Рупа обвинява прокуратурата в отвличане на деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а ся

    0 0 Отговор
    От тази бизнес новина , не разбрах кой какво е патил и кой какво е изкарал ?