Last news in Fakti

20 Ноември, 2011 18:04 1 778 0

Васил Мирчев: Новият президент ще работи с бизнеса

  • мениджър на годината-
  • васил мирчев-
  • станислав разпопов

Получих престижната награда „Мениджър на годината 2011” и това е чест за мен и компанията , която ръководя, заяви пред „Радио К2”. Станислав Разпопов, изпълнителен директор на „Дунапак Родина” АД.  Разпопов е поканен да се присъедини към Икономическия съвет към президентството. „Ще бъда прекият проводник на тенденциите в българския бизнес към правилните управленчески решения, полезни за България“, заяви Разпопов.

Васил Мирчев, издател на списание „Мениджър", каза че очевидно президентът Плевнелиев ще работи с бизнеса срещу кризата, щом е поканил спечелилия титлата „Мениджър на годината 2011” в своя икономически съвет.

Мирчев съобщи, че през 4-те години, в които се провежда "Мениджър на годината", в конкурса са участвали 267 висши мениджъри. В тазгодишното издание дамите –мениджъри са над една трета от участниците и почти 50% от финалистите тази година са жени. Участниците в "Мениджър на годината" имат дипломи от над 10 страни в Европа, Азия и Северна Америка. За 4 години в конкурса са участвали 28 чуждестранни мениджъри.
Светла Костадинова, изпълнителен директор ИПИ, заяви: „Мениджърите трябва да носят отговорност, да поемат риск, за да излезем от кризата. Конкурсът „Мениджър на годината 2011" посочва кръга от хора и компании ,на които  може да разчита държавата.”
 
Васил Мирчев подчерта, че сътрудничеството „мениджъри – управляващи” трябва да е на основата на съзидателната работа в полза на просперитета на държавата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА