14 Септември, 2017 12:10 1 432 0

Японски компании търсят наши рапани и биопродукти

  • японски компании-
  • рапани-
  • биопродукти

Три японски компании са заявили интерес за сътрудничество с български производители, става ясно от писмо на посолството на България в Япония до Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Партньорството е с цел реализиране на продукция за износ на японския пазар.

Японската фирма „Fujikasho Co. Ltd.“ иска да установи делови контакти с родни компании, производители на месо от рапани.

Интерес за бизнес сътрудничество с родни фирми за био сушени плодове и ядки, пчелен мед, сирене и кашкавал проявява и компанията „Orbis Novus Corp.“

„Itochu Corporation“ също търси бизнес контакти с производители на български сок от грозде и наливно вино. , които ще могат да осъществят експорт на продукцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА