Last news in Fakti

8 Май, 2020 13:51 1 415 3

Биопроизводители: Все още не могат да се подават заявления по 2 мерки

  • биопроизводители-
  • биопродукти

Това са мярка 10 - Агроекология и климат, и мярка 11 – Биологично земеделие

Биопроизводители: Все още не могат да се подават заявления по 2 мерки - 1
Снимка: БГНЕС

Изключително сме притеснени, че в оставащите дни до края на кампанията за подаване на заявления за подпомагане - 15 май, все още не е възможно да се подават заявленията по мярка 10 - Агроекология и климат, и мярка 11 – Биологично земеделие. Това заявиха до медиите от Българска Асоциация Биопродукти.

"Днес председателят на Българска асоциация Биопродукти – Албена Симеонова, проведе разговор с министър Десислава Танева, в който бяха повдигнати всички тези въпроси и притеснения от възможността десетки хиляди земеделски производители да НЕ успеят да приключат навреме и без санкции своите заявления.

След този разговор Българска асоциация биопродукти внесе в Министерството на земеделието, храните и горите писмо, с настояване да бъде удължен срока за подаване на заявленията в кампания 2020 г. без санкции", съобщиха от асоциацията.

Биопроизводители: Все още не могат да се подават заявления по 2 мерки


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кво да ви кажа

    4 0 Отговор
    Ми хич да не можете с тия измислени био и мио.
    Само източвате на истинските производители от бюджета.
  • 2 Blaa

    3 0 Отговор
    Ние не можем да се доберем до субсидии от тия био производители био зайци и разни други измислени дето имат по един ред еко а всичко друго е конвенционално земеделие..
  • 3 Какви са тези,

    0 0 Отговор
    Био, Т.е. Живи храни?! Е ли са прилепи, или мравояди?