Last news in Fakti

22 Януари, 2012 16:10 998 0

ЧЕЗ обясни причините за авариите

  • чез-
  • петър докладал
ЧЕЗ обясни причините за авариите - 1
Регионалният мениджър Петър Докладал, кметът на Ловеч Минчо Казанджиев и изпълнителният директор на "ЧЕЗ Разпределение България" Стефан Апостолов. Снимка ЧЕЗ

Регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал и изпълнителният директор на „ЧЕЗ Разпределение“ Стефан Апостолов се срещнаха вчера с областния управител на Ловешка област  Ваня Събчева и кметовете на Тетевен, Ловеч и Троян – Милен Ганев, Минчо Казанджиев и Донка Михайлова.

Представителите на ръководството на ЧЕЗ  обсъдиха с местните власти авариите вследствие на силната снежна буря в районите.
По време на проведените дискусии с мениджърите на компанията бяха споделени и идеи за бъдещо ползотворно сътрудничество и очакванията за развитието на общините.

Сред най-обсъжданите теми по време на срещите беше необходимостта от инвестиции в електроразпределителната инфраструктура на тези територии. Кметовете и областният  управител изказаха удовлетворение от проведените дискусии.
Те благодариха на компанията за осигурената добра информираност по време на авариите в началото на януари, спомогнала изключително за намаляване на напрежението в засегнатите райони.

„Винаги при подобни кризисни ситуации възстановяването на електрозахранването е приоритет от първостепенно значение за нас. Но случилото се през тези критични  дни, още веднъж показа необходимостта от огромни инвестиции. Това е изключително важно за безпроблемното функциониране на електроразпределителната мрежа при лоши метеорологични условия.

Средствата, които можем да отделим обаче зависят от одобрения от регулатора инвестиционен обем. Надяваме се тази година да имаме възможност да инвестираме повече в подобряването на електрозахранването в Западна България“, каза Петър Докладал.
По време на проведените срещи регионалният мениджър на ЧЕЗ за България пое ангажимент да бъде по-близо до хората и техните проблеми, както и да подкрепя кметската администрация в регионите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА